Микола Кульчинський: Ми програли, але перспектива є

Микола Кульчинський: Ми програли, але перспектива є

Про підсумки місцевих виборів говорять переважно експерти й ті політики, які мають підстави для переможних реляцій. Чимало ж політиків, які ще вчора «не злазили» з телеекранів, тепер усіляко обходять «невиграшну» для себе тему. Хоча, здається, саме вони мають скласти іспит на спроможність адекватно оцінити невтішні результати «малих» виборчих перегонів і винести уроки на майбутнє.

Так, у Полтавській обласній раді, яка є показовою для коливання маятника політичних настроїв України загалом, переконливу більшість сформувала Партія регіонів (57 мандатів). Донедавна правляча «Батьківщина» має 18 місць, ще трохи — «Фронт змін», тоді як «помаранчеві» й інші націонал–демократи взагалі не подолали виборчий бар’єр за партійними списками. По коментар «Україна молода» звернулася до народного депутата–«нашоукраїнця», голови обласної організації товариства «Просвіта» Миколи Кульчинського.

Засидівся у сусіда

Засидівся у сусіда

Учорашня зустріч Віктора Януковича із Дмитром Медведєвим у підмосковній резиденції «Горки» стала вже десятим побаченням двох президентів за 2010 рік! І це не враховуючи зустрічей на всіляких самітах. Медведєв констатував, що це «безпрецедентна активність». «Ми, по суті, компенсуємо те, що втрачено останніми роками», — сказав лідер РФ, хоча багато хто зі спостерігачів стверджує: після «медового місяця» у відносинах Києва та Москви настало деяке похолодання, пов’язане з конфліктом інтересів в економічних питаннях та наближенням традиційної для зими «газової» проблеми.

Податки подали

Податки подали

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Голова Верховної Ради підписав Податковий кодекс. Учора документ було направлено в адміністрацію Президента, повідомила прес–секретар спікера Ольга Чорна.

Як їм «пацифікувати» Захід

Як їм «пацифікувати» Захід

Політична ситуація на Галичині, попри намагання «донецької» влади, поступово зайшла в глухий кут. Як з’ясувалося, на одній харизмі Віктора Януковича і відповідному адміністративному ресурсі далеко не заїдеш — у Львові політики влади не бояться, хоча й заграють iз нею. Місцеві вибори продемонстрували, що одного бажання «Регіонів» «розрулювати» проблеми замало — доведеться домовлятися з місцевою опозицією і йти на поступки.

Не все «регіоналам» масниця

Не все «регіоналам» масниця

Як і прогнозувала «УМ», керівництво виконавчої влади Прикарпаття, яке вірою і правдою служить «регіоналам», спробувало взяти у свої руки й «скіпетр» голови облради. І це при тому, що представники всіх провладних партій на виборах 31 жовтня спромоглися посісти менш як чверть місць в обласному представницькому органі. Очевидно, «сині» певною мірою розраховували на традиційну конкуренцію–ворожнечу в середовищі місцевих націонал–патріотів та найбільше — на майбутні, нечувані досі фінансові «вливання» в розвиток Івано–Франківщини, про що останнім часом не втомлюються повторювати Віктор Янукович та Микола Азаров.

Робити пожертви на користь знедолених може кожен

Робити пожертви на користь знедолених може кожен

За статистикою Міністерства у справах молоді, сім’ї і спорту, наразі в Україні налічується близько 100 тисяч дітей–сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Серед них — чимало талановитих. Мабуть, кожен з нас, чуючи зворушливі історії про їхні долі або ж розмовляючи з малозабезпеченими, ловив себе на думці: «Лише співчуття замало. Треба допомогти, хай навіть — мізерною сумою». І тепер зробити це нескладно. Оформивши благодійну картку, українці отримують можливість без додаткових зусиль і значних фінансових витрат робити регулярні благодійні пожертви на користь фонду «Діти передусім».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики