Працюйте довше — отримуйте більше?

Працюйте довше — отримуйте більше?

Болюче питання для українського суспільства — пенсійну реформу — вчора по обіді обговорювали у Верховній Раді на спеціальних парламентських слуханнях. У сесійній залі, щоправда, народних депутатів було небагато. Натомість тут зібралися представники фондів страхування, чиновники, які працюють у соціальній сфері. Спеціально на парламентські слухання зі Львова приїхав Герой України Юрій Шухевич, який уже не один рік засипає чиновників листами з вимогами ліквідувати несправедливість у пенсійній системі. Планувалося, що син головнокомандувача УПА матиме можливість виступити з парламентської трибуни ввечері, коли цей номер «УМ» уже піде в друк.

«Пінг–понг» по–геройськи

«Пінг–понг» по–геройськи

Учорашній день багато хто з українських патріотів сприймав як вирішальний — Вищий адміністративний суд мав поставити крапку у тривалій тяганині довкола присвоєння командувачу УПА Роману Шухевичу звання Героя України.

Поза позафракційних

Поза позафракційних

Уперше з 2006 року у Верховній Раді утворилася «штучна» повноцінна фракція чи група — не з тих політичних сил, що подолали на виборах 5–відсотковий бар’єр. Учора було оголошено про появу і реєстрацію нової депутатської формації — групи «Реформи заради майбутнього». Спікер Володимир Литвин повідомив, що до об’єднання увійшло 20 нардепів. Групу очолюватиме позафракційний депутат Ігор Рибаков, його заступником буде Володимир Каплієнко.

Помер через «полювання на відьом»?

Помер через «полювання на відьом»?

Чернівецька обласна адміністрація та обласна рада в один день втратили двох чиновників найвищого регіонального рівня.

Позавчора від серцевого нападу раптово помер голова облради Василь Ватаманюк, якого в місті та області знають і поважають як прекрасного керівника цегельного заводу, мецената, спонсора, благодійника.

Сесію зірвав...Бандера

Сесію зірвав...Бандера

Чергова сесія Волиньради, що почала свою роботу 15 лютого, мала нарешті визначитися, чи підтримує вона скасування указу Президента «Про присвоєння Степану Бандері звання «Герой України», чи ні. Із перших двох спроб зробити цього не вдалося ані на одній із чергових, ані на позачерговій сесії, що була скликана на вимогу частини депутатського корпусу. Тоді депутати з провладної більшості сесію просто проігнорували. Позавчора ж, аби знову не виносити це питання на голосування, вдалися до нового тактичного ходу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики