Рибаков не клює

Рибаков не клює

Міжпартійний з’їзд Блоку Юлії Тимошенко на закритому засіданні прийняв рішення достроково припинити повноваження народного депутата Ігоря Рибакова у зв’язку з його заявою про вихід із демократичної коаліції. Ухвалюючи таке рішення, з’їзд керувався рішенням Конституційного Суду, в якому йдеться про те, що народний депутат мусить входити до тієї фракції, за списком якої він був обраний. БЮТівці вважають, що це положення можна застосовувати не тільки до фракції, а й до коаліції.

Зазіхнув на святе

Зазіхнув на святе

Першого заступника міністра юстиції, голову Української соціал–демократичної партії й члена БЮТ Євгена Корнійчука оголошено персоною «нон ґрата» в Росії. Міністерство закордонних справ Росії підтвердило, що Корнійчуку заборонено в’їжджати до РФ. Відповідна інформація надійшла у відповідь на запит посольства України, повідомила прес–служба УСДП.

«Розгром» за Пірром?

«Розгром» за Пірром?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прибічники КПУ, «Русь­кого блоку», ПСПУ, ПР, а також близькі їм духом «ряжені» козаки під орудою Леоніда Грача в неділю «відзначали» черговий день народження командира УПА Романа Шухевича та 67–му річницю Акта відновлення Української держави. Ясна річ, на свій лад: головною метою було зірвати спробу вшанування цих подій нечисленними місцевими активістами КУНу та УНП.

Будні почалися святом

Будні почалися святом

День української Конституції відзначали й у столиці Росії. Минулого четверга представники української громадськості Москви зібралися в Культурному центрі України в білокам’яній на урочистий вечір із нагоди річниці нашого Основного закону.

Володимирівна у Володимировича

Володимирівна у Володимировича

Це була не просто субота, а річниця української Конституції. Саме в цей день у Москві приземлився літак із Прем’єром Юлією Тимошенко. Метою поїздки були переговори з керівником російського уряду Володимиром Путіним. Лідерка БЮТ уперше їздила до Путіна в статусі рівноправного колеги.

Нас знову «вестиме» одна партія?

Нас знову «вестиме» одна партія?

Відгулявши День Конституції, Партія регіонів, як і обіцяла, представила на розгляд громадськості свій варіант оновлення Основного закону. Зокрема, ПР виступає за певне обмеження влади Президента, розширення влади парламенту і, звісно, конституційне закріплення позаблокового статусу України та закріплення за російською статусу другої дер­жавної мови.

Всі статті рубрики