Хто винен? Спостерігачі

Хто винен? Спостерігачі

Марними виявилися сподівання на те, що бойовики зменшать кількість обстрілів і збройних провокацій у зв’язку з прибуттям у район Донецька, Ясинуватої та Авдіївки представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі з Олександром Хугом.

Скальпель із магнітом

Скальпель із магнітом

У Військово-медичному клінічному центрі Харкова пройшла презентація комплекту магнітних інструментів, які значно полегшують роботу військових хірургів не лише в стаціонарних, а й у польових умовах.

Монопольне нахабство

Монопольне нахабство

Як сон, згадуються минулі часи, коли невикористаний за день за рознарядкою бензин водії вантажівок зливали де прийдеться... Зараз таке сприймається як щось дико-варварське й безглузде в усіх відношеннях (економічному й екологічному). І коштувало паливо тоді в прямому сенсі — копійки.

Асфальту — бій!

Асфальту — бій!

З ініціативи громадської організації «Екоальянс» та кафедри геоекології Тернопільського Національного педагогічного університету в обласному центрі започаткували справу облагородження територій, яка послужить водночас і покращенню довкілля, і виховному процесу.

ФОРМАльний підхід

ФОРМАльний підхід

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував на цьому тижні запуск нової поліції у трьох містах: Житомирі, Борисполі та Чернівцях. «22 березня запустили нову патрульну поліцію в Житомирі, в четвер — у Борисполі, в неділю — в Чернівцях», — повідомив очільник правоохоронців.

Йшли по права, порадували недругів

Йшли по права, порадували недругів

На вихідних у Львові мав відбутися фестиваль-квест представників ЛГБТ-спільноти. Заплановані заходи передбачалися у мирний спосіб. Проте варто пригадати, що в Україні ще не відбувалося жодного заходу, організованого ЛГБТ-представниками, який би закінчився мирно.

Замовлення Кремля виконано

Замовлення Кремля виконано

Вісім місяців тривали судові засідання у справі української льотчиці Надії Савченко. Два дні в російському Донецьку зачитували вирок мужній українці. Перед будівлею суду кілька осіб провели акцію з вимогою покарати Надію Савченко.

Всі статті рубрики