«Чорно-білі» смуги Луганська

«Чорно-білі» смуги Луганська

Дві перемоги у двох матчах — непоганий дебют луганської «Зорі» в Лізі Європи. З огляду на бойові дії в місті базування, підопічні Юрія Вернидуба приймали албанський «Лачі» в Києві. Підтримати луганців на «Оболонь-арену» прийшли понад 4 тисячі глядачів, які кілька разів проспівали Гімн України.

Наказано вижити

Наказано вижити

Показником системної кризи в українському професіональному футболі є навіть не так організаційні проблеми у прем’єр-лізі, як негаразди в нижчих дивізіонах. Брак чисельності та фінансової стабільності клубів у ФПЛ — то питання насамперед до великих олігархів, які володіють командами. А ось «швах» у першій і другій лігах свідчить про руйнування самої основи піраміди нашого профі-футболу.

МОЗАЇКА

МОЗАЇКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дощ сплутав карти

Дощ сплутав карти

Зважаючи на тотальне домінування в нинішньому сезоні «Ф-1» пілотів «Мерседеса», трохи дивною виглядала неймовірно гостра боротьба на фініші Гран-прі Угорщини, в якій узяли участь одразу троє представників різних «стаєнь». Тривалий час, захищаючись від атак Льюїса Хемілтона з «Мерседесу», першу позицію в перегонах утримував іспанець Фернандо Алонсо на «Феррарі».

Легка дорога на олімп

Легка дорога на олімп

Тривалий час беззаперечним лідером «глядацьких симпатій» у велоспорті був «залізний» американець Ленс Армстронг. Проте володаря неймовірного здобутку — семи перемог на найпрестижнішій велобагатоденці «Тур де Франс» — спіймали на допінгу й, відібравши всі трофеї, викинули на смітник історії.

Удома, як у гостях

Удома, як у гостях

Старт чергового чемпіонату в елітному національному дивізіоні сприймається неоднозначно. За словами головного тренера «Іллічівця» Миколи Павлова, на тлі війни, що триває на Донбасі, «зараз не до футболу». Водночас капітан «Динамо» Олександр Шовковський після стартового поєдинку проти «Ворскли» заявив, що футбол — це своєрідна віддушина в час трагічних подій, які нині переживає наша країна.

Досвід по-мадярськи

Досвід по-мадярськи

Програвши в третьому турі німцям, юнацька збірна України віком гравців до 19 років не вийшла з групи і поїхала додому. Нагадаємо, раніше на турнірі в Угорщині «синьо-жовті» зіграли внічию з Сербією (1:1) та перемогли Болгарію (1:0). Ключовим виявився матч із сербськими ровесниками, які зрештою відстояли другу позицію в нашому квартеті та потрапили до півфіналу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мерсі, Баку. Дубль другий

Мерсі, Баку. Дубль другий

19-річна українка Еліна Світоліна завоювала свій уже третій одиночний титул WTA. Причому «Кубок Баку» в столиці Азербайджану представниця Харкова виграє другий рік поспіль. Цього року на змаганні з призовим фондом 250 тисяч доларів Світоліна була посіяна під високим другим номером і по дорозі до трофею перемогла у чвертьфіналі Полін Парментьє із Франції — двічі по 6:4, 6:4, знану італійку Франческу Ск’явоне — 3:6, 6:1, 6:4, а у фіналі — Бояну Йовановськи з Сербії, яка тріумфувала на Baku Cup-2012 — 6:1, 7:6 (7:2).

Всі статті рубрики