Колапсу не буде

Колапсу не буде

Традиційно щороку в останню неділю травня українська залізниця вводить новий графік руху поїздів, який вступить у дію вже цієї неділі опівночі. Графік, зокрема, передбачає курсування територією України 291–го пасажирського потяга, з яких 93 — сезоннi (75 курсуватимуть до Криму).

Долина смутку і краси

Долина смутку і краси

Більше мільярда яскраво–жовтих квітів килимом вкрили межі Барського і Мурованокуриловецького районів. Дикорослі півники заполонили десять гектарів землі біля сіл Долиняни, Снітків та Супівка, на березі річки Караєць.

Скати і «лопата»

Скати і «лопата»

Київський акваріум ТРЦ «Оушен–Плаза», що на Либідській, виглядає, вочевидь, осиротілим без великої акули. Нагадаємо, на початку року захисники тварин звернули увагу на хворобливий стан тигрової акули на ім’я Великий Джон.

Убивство з трьома невідомими

Убивство з трьома невідомими

На місці вбивства працівників шахтоуправління «Покровське» (43–річного, 25–річного і 46–річного гірників) правоохоронці знайшли 23 гільзи від пістолетів «Парабелум» та «Макарова». Тіла жертв були настільки скалічені, що навіть рідні їх ледь упізнали.

«Кебаб плюс» сальмонела

«Кебаб плюс» сальмонела

Станом на вчора по допомогу до медиків звернулися 28 осіб, серед яких і шестеро дітей віком 14—17 років. Постраждали навіть офіціантка і власник мережі закусочних «Кебаб плюс» Дмитро Бороздін.

ХБК у скорботі

ХБК у скорботі

Під час імпровізованої похоронної ходи колишню центральну прохідну підприємства завалили скорботними вінками і живими квітами, а також встановили пам’ятну дошку з написом «Тут поховано 20 тисяч робочих місць».

«Ваш час скінчився!»

«Ваш час скінчився!»

Учорашнє засідання столичних депутатів було знаковим з огляду на те, що це останнє зібрання чинної Київради, після якого мали б відбутися чергові вибори і депутатів, і міського голови столиці. Нинішні депутати були обрані ще 25 травня 2008 року.

Всі статті рубрики