Спасибі владі за «синє» дитинство

Спасибі владі за «синє» дитинство

Нинішня влада залюбки переймає виборчий досвід від радянських попередників. Так, у Броварах Київської області, які в суботу відвідав Прем’єр Микола Азаров, неповнолітніх змушували агітувати за Партію регіонів.

Метикуючи на двох

Метикуючи на двох

Віктор Янукович учора приїздив до Володимира Путіна — поговорити про Митний союз, космос і, звісно, газові угоди. Президенти зустрілися в резиденції глави РФ у Ново–Огарьово й «обговорили широке коло питань двосторонніх відносин». Янукович, зокрема, заявив про необхідність поглиблення відносин України із Митним союзом, яка «приноситиме користь нашим товаровиробникам». «Ми повинні глибину цих відносин збільшувати, це буде приносити економіці лише користь», — висловив переконання Президент. Російський лідер натомість зазначив, що «питання приєднання до Митного союзу — це суверенний вибір держави», але «це настільки важливо для перспектив як російської, так і української економіки, що природно створювати особливі умови для розвитку коопераційних зв’язків».

Юля хоче на зону

Юля хоче на зону

Екс–Прем’єр Юлія Тимошенко вимагає припинити її лікування і перевести її з лікарні до Качанівської колонії. Про це йдеться в її заяві на ім’я керівництва колонії, а також у відкритому листі до Президента Віктора Януковича, який оприлюднив її захисник Сергій Власенко. Так, Леді Ю відмовляється лікуватися в умовах постійного відеоспостереження і підтверджує автентичність останнього відео, розміщеного в iнтернеті на минулому тижні. На ньому жінка, схожа на лідерку БЮТ, займається спортом, сидить за столом, а також ходить по палаті на підборах.

За чистоту вибору

За чистоту вибору

Минулої п’ятниці лідер партії «Наша Україна», Президент України у 2005—1010 роках Віктор Ющенко зустрівся в Києві з президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ Рікардо Мільорі. Політики обговорили майбутні парламентські вибори, особливо наголошуючи на важливості їх чесного проведення для реалізації європейської перспективи України.

Коаліція з невбитим тигром

Коаліція з невбитим тигром

Минулої п’ятниці лідери низки опозиційних партій, що раніше ідентифікувалися як учасники Комітету опору диктатурі, підписали угоду про створення коаліції у майбутній Верховній Раді. Свої підписи під документом поставили Арсеній Яценюк («Фронт змін»), Олександр Турчинов («Батьківщина»), Сергій Соболєв («Реформи і порядок»), Анатолій Гриценко («Громадянська позиція»), Борис Тарасюк (НРУ), В’ячеслав Кириленко («За Україну!»), Юрій Гримчак («Народна самооборона») та Олег Тягнибок (ВО «Свобода»).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розступіться, син у депутати йде!

Розступіться, син у депутати йде!

Потрапивши у місто Слов’янськ, що за сотню кілометрів від Донецька, кожен помітить: місто переслідує образ однієї людини. Кандидат від Партії регіонів по 47–му виборчому округу, син Прем’єра Олексій Азаров буквально захопив інформаційний простір міста. Крім білбордівських гасел і обіцянок покращення, 41–річний «регіонал»–мажоритарник, який останні роки мешкав переважно в Австрії, за кілька місяців перетворився на активного благодійника: презентує соціальні ініціативи (але профінансовані переважно самими платниками податків), привозить на округ посадовців центрального рівня, разом iз «губернатором» Андрієм Шишацьким проводить свята газифікації на селі, перший приносить місцевим жителям свіжі новини про додаткове фінансування лікарень... Спостерігачі та громадські активісти від опозиції свідчать: діяльність Азарова–молодшого має всі ознаки підкупу виборців.

Всі статті рубрики