НОВИНИ ПЛЮС

23.10.2012

Справа «ЄЕСУ»

Апеляційний господарський суд Києва зупинив розгляд апеляційної скарги у справі корпорації «ЄЕСУ» до завершення розслідування Служби безпеки України в аналогічній справі. Як повідомила вчора агенція «Ліга», відповідне клопотання в суд подав представник Кабміну Андрій Богдан. Ідеться про виникнення боргу корпорації «Єдині енергетичні системи України», яку свого часу очолювала Юлія Тимошенко, перед Міністерством оборони Росії.

Нагадаємо, 19 вересня Господарський суд Києва частково задовольнив позов Міноборони РФ щодо боргу «ЄЕСУ», поставивши за обов’язок Україні виплатити російській стороні 3,113 млрд. грн.

Янукович у Єнакієвому

Минулого четверга, перебуваючи з робочим візитом у рідному місті Єнакієве на Донеччині, Президент Віктор Янукович привселюдно назвав новим мером можливого кандидата на цю посаду від Партії регіонів Валерія Олійника.

Увійшовши у школі до класу, Янукович підкликав до себе Олійника і звернувся до дітей: «Знаєте, хто це такий?.. Мер міста Єнакієве. От тепер будете знати. Ясно? Він нещодавно почав працювати... Ще не зовсім... Знайомиться тільки...»

Вибори міського голови Єнакієва замість померлого у вересні «регіонала» Сергія Рухадзе призначені лише на 16 грудня. На даний момент законним в. о. міського голови є секретар міськради Тетяна Богданова.

Нагорода для Тимошенко

Громадська культурна асоціація «Боніфаціанська академія» минулої суботи в Римі вручила дочці Юлії Тимошенко Євгенії міжнародну премію імені Папи Римського Боніфація VIII, присуджену її матері.