Вiдставка з логiкою

Вiдставка з логiкою

Валентин Наливайченко склав повноваження голови політради «Нашої України» та зупинив своє членство у партії. Для однопартійців це не стало несподіванкою, адже раніше Наливайченко неодноразово заявляв своє бачення передвиборчої лiнiї «НУ», ця лiнiя узгоджувалась iз ­КОДом.

Фуршет від Колесникова

Фуршет від Колесникова

Близько десяти донецьких журналістів звернулися по медичну допомогу з симптомами гострого харчового отруєння невдовзі після урочистого відкриття реконструйованого залізничного вокзалу «Донецьк» 21 травня. Цей факт із сумом визнали на Донецькій залізниці, прес–секретар якої Володимир Селіванов навіть змушений був вибачитися перед постраждалими мас–медійниками за «ситуацію, яка виникла» після фуршету.

Куранти б’ють, і все по корупції

Куранти б’ють, і все по корупції

Йдеться про Володимира Рокитського, якого фотокореспондент газети «Коммєрсант–Україна» Влад Содель «застукав» на одній iз зустрічей з американськими колегами: рука віце–голови СБУ, що дружньо поплескує по плечу американця, прикрашена швейцарським годинником Breguet iз серії Reviel du Tsar Alarm. Корпус годинника виготовлено з білого золота, і ціна такої забавки для дуже багатих — від 32 до 38 тисяч доларів. Цікаво, що пан Рокитський бізнесом не займається і, згідно з біографічними даними, ніколи не займався, а в декларації за минулий рік вказав річну суму доходу в 231,3 тисячі гривень. Тобто, щоб купити такий годинник, панові Рокитському довелося працювати більше року, не ївши, не пивши.

Те, що ми вже чули

Те, що ми вже чули

Учора Європарламент проголосував за резолюцію щодо України, жорсткий проект якої напередодні було узгоджено всіма його фракціями. «Європарламент ще раз висловлює своє занепокоєння щодо судових процесів проти колишніх та чинних високопосадовців уряду, які не проводились у відповідності до європейських стандартів справедливості, неупередженості, прозорості та незалежності», — йдеться в резолюції, яку цитує сайт «Українська правда». Усіх політичних в’язнів, у тому числі й лідерів опозиції, слід негайно і беззастережно звільнити, закликають українську владу європейські депутати. В документі згадано прізвища Тимошенко, Луценка, Іващенка. Європарламентарії пропонують київським владцям «вирішити ситуацію з політв’язнями до початку ­виборчої кампанії». За цією цитатою читається застереження ЄС: якщо у парламентських перегонах–2012 не братимуть участі засуджені за політичними мотивами суперники Януковича, Європа може не визнати ці вибори­ дійсними. Яким шляхом це зробити? «Розрізнити політичну та кримінальну відповідальність та внести відповідні зміни до Кримінального кодексу», — доступно радять євородепутати.

Коняча вiдповiдь для ПР i БЮТ,

Коняча вiдповiдь для ПР i БЮТ,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За двадцять рокiв з часу проголошення Незалежностi України було фактично знищене одно векторне ТУМ, всеукраїнський багатомiльйонний Рух В’ячеслава Чорновола, чисельну Демократичну партiю України Юрiя Бадзьо, зведено до одного Левка Лук’яненка чисельну i патрiотичну РПУ, вгамовано Майдан Вiктора Ющенка, фактично зведено до злиднiв українське, патрiотичне, антиросiйське i войовниче Всеукраїнське об’єднання ветеранiв вiйни Ігоря Юхновського.

Нова Рада нових потребує облич

Нова Рада нових потребує облич

Фактично ще одразу після президентських виборів 2010 року соціологи почали фіксувати зниження довіри простих українців до діючих політиків, причому як провладних, так і опозиційних. Порівняно зі своїми електоральними результатами, різко втратили в рівні довіри і Янукович, і Тимошенко, і ті партії й діячі, що так чи інакше підтримують лідерів «старої доби». Представники соціологічної та політологічної науки засвідчували: в умовах тотального розчарування суспільства у «старих кадрах» з’являється шанс пробитися в парламент у нових політичних сил та лідерів. І, здається, цей час настав.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики