Фуршет від Колесникова

25.05.2012

Близько десяти донецьких журналістів звернулися по медичну допомогу з симптомами гострого харчового отруєння невдовзі після урочистого відкриття реконструйованого залізничного вокзалу «Донецьк» 21 травня. Цей факт із сумом визнали на Донецькій залізниці, прес–секретар якої Володимир Селіванов навіть змушений був вибачитися перед постраждалими мас–медійниками за «ситуацію, яка виникла» після фуршету.

«Зараз дано команду СЕС Донецької залізниці розібратися в цьому питанні, розібратися з буфетом, який організовував цей фуршет, перевірити постачальників, а також напої, — зазначив пресі пан Селіванов. — У випадку, якщо будуть виявлені порушення або відхилення від норм, наших людей будуть суворо покарано. Ми самі зацікавлені провести серйозне розслідування. Я мав розмову з начальником пасажирської служби, і він пообіцяв жорстко розібратися в цьому питанні».

Нагадаємо, що реконстру­йований вокзал у Донецьку особисто відкривав віце–прем’єр, міністр інфраструктури Борис Колесников. Після цього журналістів почастували на фуршеті.

Що саме вживали журналісти, яким стало погано від такого частування, наразі не відомо. Але прокуратура області вже зацікавилася фактом масового отруєння і розпочала перевірку. Як повідомили «УМ» у прес–службі прокуратури Донеччини, до перевірки залучені фахівці обласної санітарно–епідеміологічної станції, працівники органів міліції.