Вiдставка з логiкою

25.05.2012
Вiдставка з логiкою

Валентин Наливайченко.

Валентин Наливайченко склав повноваження голови політради «Нашої України» та зупинив своє членство у партії. Для однопартійців це не стало несподіванкою, адже раніше Наливайченко неодноразово заявляв своє бачення передвиборчої лiнiї «НУ», ця лiнiя узгоджувалась iз ­КОДом.

Не всі «нашоукраїнцi» могли сприйняти пiдхід голови полiтради, коли вiн без рiшень президiї, полiтради чи з’їзду розписався за партiю про похiд на вибори пiд прапором КОДу.

Тим часом «Наша Україна» вела перемовини про об’єднання з національними правоцентристськими силами — УНП, «Українською платформою «Собор» та КУНом для того, щоб пройти єдиним списком у Верховну Раду і створити в ній фракцію. Хоча з огляду на близький час виборiв «Наша Україна», швидше за все, самостiйно братиме участь у парламентських перегонах.

Наступного тижня полiтрада «Нашої України» розгляне заяву Наливайченка i прийме рiшення про обрання нового голови. Принаймнi тепер партiя може остаточно визначитись iз форматом походу на вибори, чого чекали члени «НУ» на мiсцях.