На Банковій — самі прем’єри

На Банковій — самі прем’єри

Учора в Україні побував прем’єр–міністр Польщі Дональд Туск. Цікаво, що його приїзд до Києва припав на наступний день після візиту глави російського уряду Володимира Путіна. За деяких обставин ці гостини мали б протилежний зміст у геополітичному плані. Позавчора українська влада домовлялася з Путіним про те, як дружити із Митним союзом, а вчора — намагалася намацати легші шляхи до зони вільної торгівлі з ЄС.

Не дивіться, це Я.

Не дивіться, це Я.

Молодик, який представився співробітником Управління державної охорони, заборонив журналістам знімати проїзд президентського кортежу вулицями Києва. Інцидент трапився у вівторок надвечір. Чоловік схопив рукою об’єктив і погрожував застосувати силу.

«Читаю швидко, на компромiси не ходжу»

«Читаю швидко, на компромiси не ходжу»

Колишнього главу МВС Юрія Луценка вкрай обурило нещодавнє інтерв’ю першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна, в якому той згадував і його персону. Пан Кузьмін сказав, що Луценка заарештували наприкінці грудня 2010 року, оскільки він міг виїхати за кордон і попросити політичного притулку. До того ж після завершення досудового слідства Генпрокуратура не може передати справу Луценка до суду, оскільки обвинувачуваний «не став читати її швидше».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики