Громико на службі в Януковича

Громико на службі в Януковича

Цього тижня заяву про складання повноважень у зв’язку з погіршенням стану здоров’я написав голова Сумської міської виборчої комісії Іван Самсоненко. Віддавши печатку, він вийшов із засідання комісії, щойно його заступник Людмила Бобирєва зачитала заяву. Спостерігачі роблять висновок: голова пішов, не в змозі протистояти натиску маніпуляторів і не бажаючи ставати співучасником їхніх брудних ігор.

Як тепер «розстрілюють» «молодогвардійців»

Як тепер «розстрілюють» «молодогвардійців»

Виборча кампанія на Луганщині розвивається в найкращих традиціях Партії регіонів. Використання адміністративного ресурсу — це само собою. Як і постійне миготіння на екранах державних і муніципальних телеканалів. Cправа вже дійшла й до побиття журналіста — задля справедливості слід уточнити, що били його не так за журналістську діяльність, як за спробу вести виборчу агітацію серед покупців супермаркету, власник якого належить до іншого угруповання.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І тебе посадимо...

І тебе посадимо...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На Київщині під слідством, а отже, поза виборчим процесом опинився міський голова Ржищева Віктор Ремез. Як повідомляє прес–служба Української народної партії, від якої Ремез балотувався на другий термiн, ще на початку тижня він потрапив до Кагарлицького ізолятора тимчасового утримання, що при місцевому райвідділі міліції. Кагарлицька міжрайонна прокуратура звинувачує ржищiвського мера у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 191КК (розтрата майна), ч. 1 ст. 365 (перевищення службових повноважень).

Шрек проти «геїв»

Шрек проти «геїв»

Чим ближче до виборів міського голови Черкас, тим агресивніше штовхання ліктями. Чи не найбільше дістається чинному меру Одаричу. Днями в поштові скриньки черкащан хтось повкидав спецвипуск листівки під назвою «Родинний гламур». На титульній сторінці — портрет міського голови на тлі чоловіка з голим торсом. А в тексті з підзаголовком «Історія кохання Сергія Одарича» — інформація про буцімто нетрадиційні зв’язки черкаського мера з його давнім товаришем Михайлом Бродським, нині — головою Держкомпідприємництва.

На Банковій — не пікетувати!

На Банковій — не пікетувати!

Окружний адміністративний суд Києва учора заборонив партії «За Україну!» проводити акцію з вимогою негайного звільнення міністра освіти та науки Дмитра Табачника. Як повідомляє прес–служба партії, в рішенні суду вказано, що з 24 по 26 жовтня в Україні перебуватиме з візитом прем’єр–міністр Канади, а 27 жовтня — прем’єр–міністр РФ Володимир Путін. Відповідно до рішення суду, «проведення масових заходів біля приміщення адміністрації Президента негативно вплине на імідж столиці України, що зумовить негативне враження вищих посадових осіб іноземних держав про країну в цілому».

Перед виборами перевіртеся

Перед виборами перевіртеся

Партія «Наша Україна» наполягає на тому, що наступні вибори до Верховної Ради мають відбутися найближчої весни. «Ми вимагаємо парламентські вибори на березень 2011 року. Будь–які інші ігри не є прийнятними», — заявив голова політради «НУ» Валентин Наливайченко у студії «Голосу Америки». Таким чином, «нашоукраїнці» приєдналися до аналогічної вимоги інших опозиційних партій. Голова політичної ради «НУ» так само наголошує: в Україні почала діяти Конституція в редакції 1996 року, «і вона чітко визначає, що наступні парламентські вибори — це березень 2011 року».

Всі статті рубрики