І життю його нічого не загрожує…

І життю його нічого не загрожує…

Цього тижня екс–суддю Апеляційного адміністративного суду Львова Ігоря Зварича перевели з київського до львівського СІЗО. Мета переводу обвинуваченого на Галичину, ближче до дому й колишньої роботи, — оперативно–слідчі дії, котрі треба проводити «не відходячи від каси».

Замість з’їхатись — роз’їхалась

Замість з’їхатись — роз’їхалась

З’їзд «Народного союзу «Наша Україна», який посадив Віктора Ющенка в крісло голови партії і проходив у кілька етапів, завершився. Хоч це й дивно звучить, закінчився без закінчення. Партія не спромоглася провести завершальний етап партійного форуму. Завтра, 27 березня, минає термін дії мандатів, виданих делегатам з’їзду іще взимку.

Янукович починає бігти, щоб зігрітися

Янукович починає бігти, щоб зігрітися

Партія регіонів нарешті пробу­джується від сплячки і входить у перед­виборчий сезон. «Події будуть розвиватися в такий спосіб. 27 березня (тобто вже завтра. — Авт.) ми проводимо загальнонаціональний мітинг «Криза — стоп!», — повідомив заступник голови Партії регіонів Борис Колесников, відповідаючи на запитання відвідувачів сайту ПР. — Якщо в понеділок нам не нададуть на погоджувальній раді [парламенту] антикризовий план, а у вівторок не захистять його разом зі змінами до бюджету, що буде гарантією його виконання, то з вівторка Верховна Рада буде заблокована, поки влада не піде у відставку».

Відлітає твій літак...

Відлітає твій літак...

Будь–який офіційний захід без першої особи завжди виглядає блідо. Засідання Кабінету Міністрів без Юлії Тимошенко — особливо. Права рука Прем’єра Олександр Турчинов запізнився на сорок хвилин, аби розповісти поріділому журналістському пулу: доручення шефа він виконав. Отже, Верховна Рада, як і обіцяла перед вильотом до Японії Юлія Володимирівна, таки розгляне у найближчий вівторок урядовий антикризовий пакет. Аби отримати «чесне депутатське», що парламентарії голосуватимуть, а не звично блокуватимуть трибуну, Турчинов уже на дев’яту годину ранку прибув до будинку з прозорим куполом та розмовляв із Головою Верховної Ради і керівниками фракцій.

Свічка за здоров’я, а не упокій

Свічка за здоров’я, а не упокій

Приземлившись у токійському аеропорту, керівник української урядової делегації Юлія Тимошенко одразу ж скерувала свої стопи у місцевий синтоїтський храм Мейдзі Дзінгу. І не просто з ввічливості, а щоб помолитися за якнайшвидший вихід України з економічної кризи.

Тимошенко й Ахметов домовилися полюбовно

Тимошенко й Ахметов домовилися полюбовно

Однією з чільних обіцянок лідера партії БЮТ перед минулими парламентськими виборами було повернення у державну власність компанії «Дніпроенерго», яка перед цим стала власністю структури, підконтрольної відомому бізнесмену Рінату Ахметову. Оборудка через викуп боргових зобов’язань багато кому видавалася підозрілою, оскільки до болю нагадувала звичну схему — «довести до банкрутства, купити за копійки». Юлія Тимошенко називала цей викуп черговою несправедливістю та обіцяла побороти її зі своїм приходом до влади. «Гарантуємо повернення «Дніпроенерго» народові», — навіть було написано на передвиборчих буклетах БЮТ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики