Невиїзний Зіс

Невиїзний Зіс

Громадянин Ізраїлю, хірург Міхаель Зіс, який має репутацію лідера «чорних трансплантологів» і останнім часом перебував під вартою, несподівано опинився на волі. Рішення про зміну попереджувальних заходів на підписку про невиїзд під заставу в 17 тисяч гривень ухвалив Ворошилівський райсуд Донецька. Причому перегодя з’ясувалися майже детективні подробиці неабиякої «гуманності» суду. Бо підозрюваний у незаконній трансплантації органів громадянин Ізраїлю не має в Донецьку ні постійного, ні тимчасового місця проживання. Проте суддя Ірина Бахтіярова відхилила ці аргументи. А коли перевірили за вказаною адвокатом адресою квартиру, де буцімто мав тимчасово мешкати пан Зіс, виявилося, що її власники вперше чують про свого «квартиранта» із сумнівною репутацією. Де він зараз перебуває, правоохоронцям не відомо, і тому тепер мають великі сумніви, що підозрюваний з’явиться на чергове судове засідання 28 липня.

Правосуддя по–німецьки

Правосуддя по–німецьки

Десять наших співвітчизників, жінок і чоловіків, звернулися до суду німецького міста Пірна, з вимогою повернути «кровно» зароблені гроші й скасувати заборону на в’їзд до Німеччини. 26 травня вони поверталися із заробітків в іспанському місті Хуельва, де збирали полуницю. Вже перетнувши територію ФРН, на польсько–німецькому кордоні, приблизно о шостій годині ранку їхній автобус «Мадрид—Вроцлав» зупинили німецькі поліцаї, аби перевірити документи. Всіх десятьох українців вивели і забрали у відділок.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За автора графіті ми заплатимо

За автора графіті ми заплатимо

У зв’язку з систематичним псуванням фасадів міських будинків різноманітними графіті й таким іншим депутати Тернопільської міськради прийняли рішення про виплату немалої грошової винагороди кожному, хто виявить подібного зловмисника і поінформує про нього. Ціна за «голову» того, хто «своїми діями спричиняє псування житлових будинків, їх обладнання або об’єктів благоустрою», становитиме 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 1700 гривень, які братимуться з бюджету.

Кривава земля

Кривава земля

Нападники прибули до села Самійлівка Близнюківського району на світло–сріблястих «Жигулях». Вони кілька годин поспіль чекали директора агрофірми «Імені газети «Ізвєстія» Юрія Ігнатенка неподалік контори, а потім слідом за ним вирушили в чисте поле. Коли той загальмував біля охоронця угідь Віталія Іванова, непрохані гості силою заштовхали його до автівки, а свідка злочину забили до смерті. На голові молодого чоловіка (до речі, батька трьох маленьких дітей. — Авт.) експерти зафіксували більше 60 ударів. Постріли в районі пшеничного поля чули четверо робітників фірми, які удобрювали соняшники, але через страх ускочити в халепу наважилися підійти до місця НП лише після того, як нападники зникли в невідомому напрямку.

Шоу «Великі українці» триває. Відтепер у залі суду

Шоу «Великі українці» триває. Відтепер у залі суду

Днями ВАТ АБ «Укргазбанк» подав позов до Печерського райсуду Києва проти журналіста й шеф–редактора проекту «Великі українці» Вахтанга Кіпіані та головного редактора інтернет–видання «Українська правда» Олени Притули. Як повідомляє «Телекритика», предметом позову стала стаття Вахтанга Кіпіані «Як вкрали великого українця» (у ній ішлося про фальсифікацію голосування проекту «Великі українці» на користь Ярослава Мудрого. — Авт.), опублікована на сайті «УП».

Прощай, козачко

Прощай, козачко

Останнім часом, особливо після інсульту, 82–річна Мордюкова часто хворіла і потрапляла до лікарняних палат, вона страждала від діабету і головного болю, але, як кажуть свідки, до останнього дня в реанімації актриса продовжувала розучувати нову роль.

Всі статті рубрики