Без натиску народу нічого не буде

Без натиску народу нічого не буде

Представники опозиції у Верховній Раді закликають не тільки киян, а й усіх небайдужих громадян України вийти 2 квітня під парламент для захисту права обирати владу. Адже вибори мера столиці в цьому році, за словами експертів, опинилися під великим питанням. Небажання «регіональної» влади йти на ви­бори накладається на дії самої опозиції, яка не може дійти згоди і відтягує рішення щодо узгодження єдиного кандидата.

«Кнопкодав» у законі?

«Кнопкодав» у законі?

Учора Вищий адміністративний суд відмовив народному депутатові з фракції «Батьківщина» Юрію Одарченку в задоволенні позову про визнання незаконними результатів п’яти засідань парламенту через неперсональне голосування депутатів — 13, 18, 25 грудня 2012 року, а також 10 й 11 січня 2013–го. Керівник столичної «Батьківщини» вимагав на підставі нелегітимності голосування скасувати всі прийняті Радою в ці дні закони, зокрема призначення Миколи Азарова Прем’єр–міністром і звільнення Сергія Арбузова з посади голови Національного банку. Адже до початку тих засідань не була проведена поіменна реєстрація депутатів.

Крок вправо

Крок вправо

Учора в інтернет–виданнях з’явилася інформація, нібито на Одещині місцева «Свобода» переманила до своїх лав 14 членів Партії регіонів. «Свободівці» схилили їх до привселюдної акції зі складання й знищення партквитків ПР, зняли це на камеру й виклали у всесвітню мережу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики