«Права рука» — владика

«Права рука» — владика

Учора окремі ЗМІ повідомили, що Генеральна прокуратура нібито порушила кримінальну справу за фактом незаконного продажу Держкомрезервом природного газу приватним структурам. Мовляв, у результаті спільних перевірок прокуратури і СБУ виявлено значні фінансові зловживання при спробі продати 1,3 млрд. куб. м газу за заниженою ціною — 500 грн. за 1 тис. куб. м. При цьому, не виключалося, що саме в цій справі притягатимуть до відповідальності першого віце–прем’єр–міністра уряду Тимошенко — Олександра Турчинова, який ще в жовтні 2009 року нібито схвалив товарну схему погашення боргу НАК «Нафтогаз України» перед Держрезервом. Оскільки Держ­резерв згодом продав кільком компаніям право вимагати у «Нафтогазу» ті самі 1,3 млрд. куб. м газу.

Міліція збрехала про зірвані погони

Міліція збрехала про зірвані погони

Учора Солом’янський районний суд Києва виправдав голову правління Всеукраїнської організації «Коаліція учасників Помаранчевої революції» Сергія Мельниченка, якого затримала напередодні міліція під час пікетування посольства Росії. Нагадаємо, 31 серпня пана Сергія та ще одного активіста «КУПР» Петра Михайленка «пов’язали» співробітники Солом’янського райвідділу УМВС. Це сталося одразу після того, як члени організації розгорнули плакати й почали акцію солідарності з російською опозицією, яка кожного 31–го числа проводить «марші незгодних». Правоохоронці в Києві заявили, що «помаранчеві» чинили їм опір. Але активісти «КУПР» вели відеозйомку пікету, тож мають підстави стверджувати, що непокори з їхнього боку не було, як і порушень норм закону про масові зібрання.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фасад готовий. А що всерединi?

Фасад готовий. А що всерединi?

Учора Президент підписав зміни до закону про місцеві вибори. Якщо на підписання закону самого закону у Віктора Януковича пішло 16 дiб, то над поправками на Банковій довго не думали: у понеділок Верховна Рада змінила закон — через два днi Янукович завiзував. Воно й не дивно: кампанія з місцевих виборів стартує 11 вересня — треба поспішати.

Всі статті рубрики