Наші — за їхнім столом

Наші — за їхнім столом

Російський президент Дмитро Медведєв укотре заявив — він наполягає на своїй версії українського боргу за газ: 2,4 мільярда доларів і ні копійкою менше. І натякнув — він не виключає можливості судового позову «між двома компаніями». Іншими словами, між російським «Газпромом», який продає газ, та нашим «Нафтогазом», що цей газ нібито купив, але не заплатив.

А сніг — такий самий

А сніг — такий самий

У суботу ввечері на майдані Незалежності знову стояла трибуна. Невеличке підвищення, динаміки — і кожен бажаючий міг висловити свою думку про політику, про те, що сталося за чотири роки, і те, чого, на жаль, не сталося. Цю розвагу, всупереч забороні суду, організували учасники Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР).

На звалище історії

На звалище історії

Навіть дні пам’яті геноциду 1932—1933 років українські комуністи в різних куточках країни використали для того, аби затаврувати «антилюдську» політику нинішньої влади й вийти на ганебні пікети й мітинги під гаслами на кшталт «Тогда — голод, сейчас — голодомор». Наразі демократичне суспільство дозволяє «вірним ленінцям» таку наругу над пам’яттю жертв червоного терору. А ось кількість монументів призвідникам голодомору та інших комуністичних ідолів в Україні таки скорочується.

Нема головуючого — нема і Ради

Нема головуючого — нема і Ради

Цього тижня «обезголовлена» Верховна Рада не працюватиме в пленарному режимі. Час аж до 2 грудня відведений на «зустрічі з виборцями». Хоча всім ясно, що спілкування з електоратом — лише відмовка, а насправді Верховна Рада просто не може запропонувати кандидатуру нового спікера. Без Голови парламент залишається паралізованим — немає сенсу ухвалювати закони, адже нікому їх підписувати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики