Поки — без розпуску, зате з розпустою

Поки — без розпуску, зате з розпустою

Опозиційні сили четвертий день потирають руки, радіючи виходу з лав коаліції двох народних депутатів. У Партії регіонів вважають, що після демаршу БЮТівці Ігоря Рибакова і «самооборонівця» Юрія Бута Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк на найближчому засіданні Верховної Ради має заявити про припинення діяльності демократичної більшості. «У відповідності до Конституції Голова парламенту зобов’язаний офіційно оголосити про розпад коаліції на наступному пленарному засіданні парламенту. Адже Арсеній Петрович — економіст і юрист — він добре знає, чим 225 відрізняється від 226. І ми будемо наполягати, щоб спікер дотримався закону», — сказав учора «регіонал» Сергій Льовочкін.

А козачок — засланий?

А козачок — засланий?

Ні персоналії колег, які вийшли зі складу демократичної коаліції, ні час їхнього демаршу голова Української народної партії Юрій Костенко не вважає випадковими. Про це він заявив минулої суботи на звітно–виборчій конференції Полтавської обласної організації УНП. За скандальними метаморфозами в поведінці тих, кого нардеп із фракції «НУНС» назвав «горе–депутатами», Костенко вбачає «руку Москви».

Дорожче — як купувати, то й транспортувати

Дорожче — як купувати, то й транспортувати

Як уже повідомляла «УМ», після п’ятничної зустрічі президентів Росії й України з’явилася інформація (походженням із російського МЗС), що з 1 січня 2009 року ціна газу, що надходить в Україну через територію Росії, може зрости майже вдвічі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Молодят викрили на гарячому

Молодят викрили на гарячому

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якби Валентина Семенюк минулого четверга була в Києві, то, не виключено, сьогодні у Фонду держмайна був би вже інший голова. Як відомо, фракції більшості і Блок Литвина домовилися проголосувати за її відставку та призначення на посаду голови ФДМУ Андрія Кожемякіна з БЮТ. Проте Валентина Петрівна з 4 червня офіційно перебуває у відпустці. Тому хоч Арсеній Яценюк і викликав очільницю ФДМУ до залу Верховної Ради, аби парламентарії заслухали її звіт та прийняли кадрове рішення, нічого з того не вийшло. «Мене поінформували про те, що Валентина Семенюк–Самсоненко перебуває терміново на обстеженні», — сказав спікер, закриваючи засідання.
Смикати з відпустки людину, яка проходить медичне обстеження, та ще й термінове — це, звісно, не по–людському. Але в декого виникли сумніви в тому, що Валентина Петрівна справді потребує лікування. І вже ввечері в п’ятницю на сайті «Таблоїд» з’явилися фото, на яких розкішна пані Семенюк поруч із чоловіком Віталієм Самсоненком розляглася на шезлонзі біля басейну одного з готелів Анталії.

Нічна варта нічого не варта

Нічна варта нічого не варта

Сьогодні має відбутися перша «практична» сесія нової Київської міської ради. Таке рішення ухвалили фракції блоків Кличка, Тимошенко, Литвина та Катеринчука, зібравши за це 62 підписи. Як розповів «УМ» один із керівників Блоку Кличка Дмитро Андрієвський, підписанти вимагають від Черновецького негайно розпочати роботу Київради, вирішити питання з обранням її секретаря, формуванням постійних комісій, прийняттям нового регламенту тощо. «Черновецький був змушений погодитися», — каже Андрієвський.

Всі статті рубрики