Провокацiям — нi

Провокацiям — нi

Напередодні 201-ї річниці Кобзаря у Харкові виникла гостра дискусія між мерією та проукраїнськими організаціями. Чиновники, посилаючись на трагедію біля Палацу спорту, що 22 лютого забрала життя чотирьох людей, заборонили пішу ходу центральною вулицею міста. Патріоти ж наполягали на проведенні «Маршу нескорених».

Звiрi проти тварин

Звiрi проти тварин

Те, що собака друг людини, на словах знає кожен. Проте дехто вважає, що на безпритульних собак це правило не поширюється. Принаймні волонтери, які опікуються безпритульними, були просто шоковані, знайшовши 8 березня на станції Борщагівська замість улюбленців кілька десятків їхніх трупів.

Будь ласка, тiльки живи

Будь ласка, тiльки живи

Історія арешту та судової тяганини у справi української льотчицi триває вже понад півроку. Наразі адвокат Марк Фейгін повідомив, що для звільнення його підопічної вже почалася нова міжнародна процедура. За словами захисника, вона містить секретний протокол, тому її деталі поки не розголошують. «Це конфіденційно.

До миру ще далеко

До миру ще далеко

Учора Президент Петро Порошенко проводив засідання «воєнного кабінету», на якому мали бути ухвалені надзвичайно важливі рішення. Результати засідання на момент здачі цього номеру «УМ» були не відомі, утім, сам глава держави в ексклюзивному інтерв’ю на Першому Національному заявив, що ще на минулому тижні доручив проводити фортифікаційне укріплення по всій лінії фронту.

Удома i стiни допомагають

Удома i стiни допомагають

Остаточно долю 22 бійців 51-ї ОМБ, яких досі вважають «дезертирами», вирішуватиме таки не Біловодський суд на Луганщині, а Володимир-Волинський районний суд. Учора Вищий спеціалізований суд України повністю задовольнив клопотання адвокатів підозрюваних, які вимагали також і відводу попередньої колегії суддів, які тричі відхиляли подібне клопотання і погрожували адвокатам.

Кримська несподiванка

Кримська несподiванка

Навряд чи редакція сайта «Кримська правда», пропонуючи своїм читачам до річниці референдуму взяти участь в інтернет-опитуванні 5 березня, сподівалася отримати такі результати. Бо на запитання: «Як би ви відповіли на Всекримському референдумі сьогодні?»

Всі статті рубрики