Я в поліцію піду...

Я в поліцію піду...

Схоже, грузинська мрія про міліцію (чи поліцію), якій довіряють 84% громадян, отримала шанс на реалізацію і в Україні. Після прийняття Верховною Радою закону «Про національну поліцію» і оголошення про старт процесу реформування правоохоронних органів українці почали активно записуватися до лав новоствореного органу.

Було ваше, тепер — наше!

Було ваше, тепер — наше!

«По-більшовицьки» вирішили кримські депутати підійти до проблеми безперебійного забезпечення анексованого півострова електроенергією, одним натисканням кнопки «націоналізувавши» енергопостачальну компанію ДТЕК «Крименерго», що входить у структуру холдингу ДТЕК українського мільярдера Ріната Ахметова.

За гроші — кулю!

За гроші — кулю!

У ніч на 20 січня о 01.50 у районному відділку міліції Комінтернівського району Одеської області пролунав телефонний дзвінок. Чоловік по той бік слухавки плутано пояснив правоохоронцям, що він у власному дворі здійснив потрійне вбивство. Оперативники, які прибули на місце події, знайшли карабін 7,62 калібру (з якого здійснювалися постріли) та засвідчили смерть двох чоловіків 40 і 42 років та жінки 30 років.

Віра і Надія

Віра і Надія

Учора спробу вмовити Надію Савченко припинити голодування зробила її сестра Віра, яку нарешті допустили до полоненої льотчиці. Нагадаємо, що ще в листопаді минулого року в московському аеропорту Вірі заборонили в’їзд до Росії, однак після втручання омбудсменів двох країн їй таки дали дозвіл на побачення.

Бахмутська епопея

Бахмутська епопея

В останні дні на територію України ввійшло не менше п’яти батальйонно-тактичних груп iз кадрових військових РФ, серед яких і один артилерійський дивізіон. «Ще дві тисячі російських військових перетнули наш кордон», — доповнив учора раніше оприлюднені дані вітчизняної розвідки Президент Петро Порошенко.

Сумний «Ісход» адептів «ХНР»

Сумний «Ісход» адептів «ХНР»

Теракт біля Московського районного суду, внаслідок якого до лікарні потрапило чотирнадцять чоловік, таки змусив правоохоронців провести в Харкові власне АТО, в окремо взятому місті. У результаті вже наступного дня співробітники СБУ та МВС провели зачистку сепаратистської організації «Ісход», заарештувавши її двох активістів та лідера Олега Новікова.

Друга Батьківщина

Друга Батьківщина

Учора на Майдані десятки активістів з українськими і грузинськими прапорами віддали останні почесті «кіборгу» Тамазу Сухіашвілі, який загинув 17 січня в бою за монастир під Донецьким аеропортом, прикриваючи евакуацію поранених. Тамаз був професійним військовим, двічі брав участь у миротворчих місіях НАТО в Іраку та Афганістані.

«Шаровари» на звалище

«Шаровари» на звалище

У Дніпропетровську активісти знову влаштували так звану сміттєву люстрацію. Як писала свого часу «УМ», перша «проба пера» була з тепер уже колишнім прокурором області Романом Федиком. Цього ж разу під приціл євромайданівців потрапив багаторічний директор театру опери і балету Олександр Шароваров, стовідсоткова креатура донедавна вагомого «регіонала», уродженця Дніпропетровська Володимира Яцуби, відомого всеукраїнському загалу як екс-міністр регіонального розвитку та керманич Севастопольської міської державної адміністрації у складі України.

Всі статті рубрики