Руслана і Людмила

Руслана і Людмила

В оприлюдненому днями рейтингу найуспішніших жінок світу вперше з’явилася українка, яка не обіймає політичних посад і не є бізнес–вумен. Це — співець Євромайдану Руслана Лижичко. «За жваве протистояння ОМОНу (це описка «по–російському», у РФ — ОМОН, в Україні — «Беркут».

На Різдво до Львова

На Різдво до Львова

У період Різдвяних свят Львів наповнюється солодкою атмосферою «родинного кола», а новонародженого Ісуса місто Лева вітає шопками, що вже розставлені по усьому центру та вітанням: «Христос народився». Дідух, колядки, вертепи, різдвяні «звізди» і пампухи: всі традиції одночасно «вийдуть» у центр міста.

Свічка для Святвечора

Свічка для Святвечора

Об’ємну свічку з написом «Різдвяна допомога дітям» все частіше запалюють на святвечірньому столі українці. Вже 11 років поспіль ця благодійна акція поширюється в Україні і цьогоріч здійснюється вже в усіх областях нашої країни.

Гра з вогнем

Гра з вогнем

На Херсонщині в новорiчну нiч дев’ятирічний хлопчик позбувся кількох пальців під час запуску разом із батьками 8–зарядного феєрверку — двi ракети розірвалися в його руці. А 22–річний житель Ладижина, що на Вінниччині, під час запуску отримав рвані рани чотирьох пальців правої кисті, коли хотів запустити феєрверк.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Те, що лікар прописав

Те, що лікар прописав

Відтепер, потрапивши на прийом до лікаря і отримавши від нього рецепт, ми не знайдемо там розрекламованих медичних препаратів. І не лише розрекламованих. Наказом Міністерства охорони здоров’я з 1 січня 2014 року лікарів зобов’язали виписувати рецепти тільки за міжнародними нормами: замість звичної для всіх назви препарату лікарське призначення відтепер міститиме міжнародну непатентовану назв­у (МНН) лікарського засобу, фактично — назву діючої речовини.

Фальстарт не заплановано

Фальстарт не заплановано

Завдяки допомозі Росії українська економіка до кінця минулого року перестала відчувати рецесійні явища. За словами виконавчого директора Міжнародного фонду Блейзера Олега Устенка, одразу ж після того, як стало відомо, що Росія викуповує українські євробонди на 15 млрд. доларів, європейські рейтингові агенції суттєво знизили щодо нас свої дефолтні прогнози.

Всі статті рубрики