«Обом сторонам протистояння слiд вiдмовитися вiд застосування сили»

«Обом сторонам протистояння слiд вiдмовитися вiд застосування сили»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В Україні розгортається глибока політична криза, яка може мати важкі наслідки для всієї Української держави, її територіальної цілісності, незалежності та суверенітету.

Першопричиною цієї кризи є несистемна робота уряду з підготовки до укладання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом на саміті у Вільнюсі 29 листопада.

«Час важкий зараз для всіх»

«Час важкий зараз для всіх»

Новина про складення депутатського мандата членом фракції «Батьківщина» Романом Забзалюком стала громом серед похмурого неба українського парламентаризму. Адже це саме той опозиціонер, який на початку минулого року влаштував спецоперацію для гучного викриття керівника провладної групи «Реформи і порядок» Ігоря Рибакова.

Провокатора викликали?

Провокатора викликали?

Після кривавих сутичок із бійцями «Беркута» на Банковій минулої неділі протестувальники з Євромайдану активно шукають у своїх лавах провокаторів, які можуть підбурювати до кровопролиття і штурму державних установ.

Покращення биття

Покращення биття

Дев’ятьох чоловіків, звіряче побитих «Беркутом» на Банковій, суд вирішив ізолювати від суспільства — запобіжною мірою для них обрано перебування під вартою, тобто в СІЗО на Косогорному провулку. Але навіть якби Шевченківський райсуд столиці зглянувся та обмежився, скажімо, підпискою про невиїзд, навряд чи більшість iз затриманих могла б завтра доїхати кудись, окрім травматологічного відділення лікарні.

Шукаю сина

Шукаю сина

«Батько розшукує сина! Гуменюк Денис, 17 років. У четвер, 28.11.2013, вийшов iз дому, сказавши, що йде на Майдан. З того моменту на зв’язок не виходив. На дзвінки не відповідає (телефон увімкнений). Якщо хтось небайдужий знає про його місцезнаходження або може надати будь–яку іншу інформацію, просимо повідомити...».

Вимоги й пісні Майдану

Вимоги й пісні Майдану

Ранок київського Євромайдану вчора почався з уже звичного походу в урядовий квартал. Кілька сотень протестувальників ще о 7–й заблокували центральний вхід до Будинку уряду, де по середах відбуваються засідання Кабміну, скандуючи «Азірова — у відставку!», «Януковича — на йолку!» тощо.

Досвід і традиції Піднебесної

Досвід і традиції Піднебесної

Президент України, який перебуває з триденним візитом у Китаї, вчора прибув у столицю країни — Пекін. Напередодні Віктор Янукович пізно ввечері прилетів у місто Сіань, де мав зустрічі з головою народного уряду провінції Шеньсі Лоу Ціньцзянем.

Здався без бою

Здався без бою

Ще в понеділок депутат «Батьківщини» Андрій Парубій написав на своїй сторінці у Facebook, що близько 150 пікетувальників приблизно о 22:00 увійшли до будівлі колишнього Жовтневого палацу. «Персонал і охорона не перешкоджали та поставилися з розумінням до прохання громадськості про ночівлю та обігрів», — сказав Парубій на Євромайдані.

Народна самооборона-2014

Народна самооборона-2014

Територію революційного табору на майданi Незалежностi оточують барикади з елементів так і не змонтованої новорічної ялинки, контейнерів для сміття та дерев’яних піддонів. Додатковим захистом слугує колючий дріт, яким обтягнені конструкції.

Всі статті рубрики