Схід і Захід за ЄС

Схід і Захід за ЄС

Протягом 2013 року частка прихильників вступу до Євросоюзу зросла на 6 % і становить 58%, у той час як кількість противників приєднання — 31%, і їхня кількість збільшилася несуттєво. Такі результати опитування громадської думки, проведеного українським відділенням соціологічного інституту IFAK на замовлення української редакції «Німецька хвиля».

Українська молитва у Парижі

Українська молитва у Парижі

Неподалік Парижа, у стародавньому містечку Санліс біля Абатства святого Венсана, яке у 1060 році заснувала донька Ярослава Мудрого, королева Франції Анна Ярославна, відчинила двері нова церква УГКЦ — храм святих Бориса і Гліба.

Каспій — для Києва

Каспій — для Києва

Невеликі затори на Бориспільському шосе в неділю мали напрочуд геополітичне пояснення: Київ зустрічав стратегічного друга, президента Азербайджану Ільхама Алієва. Як пояснила прес–служба глави нашої держави, сторони вирішили домовитися про розширення співпрацi у пріоритетних напрямах.

Політики–близнюки

Політики–близнюки

Під час екватору передвиборчої кампанії у п’яти округах громадська мережа ОПОРА зробила дослідження щодо ситуації напередодні виборів. Нагадаємо, що перевибори відбудуться 15 грудня у таких проблемних округах, як № 94, 132, 194, 197 та 223, оскільки в 2012 році ЦВК не змогла встановити результати у Києві, Черкасах та Миколаєві.

Всі статті рубрики