Ми не побачимо, як він не злетить

Ми не побачимо, як він не злетить

Із карти Києва прогулянкового стерто ще одне улюблене місце киян — оглядовий майданчик у Маріїнському парку. Позаду майданчика, за якихось сто метрів — Верховна Рада, попереду — широкий краєвид на Лівий берег, на Дніпро і кручі.

Скажи мені всю правду...

Скажи мені всю правду...

Податківці отримають ще один дієвий засіб для підвищення ефективності роботи. Згідно з наказом Міністерства доходів і зборів №329, відомство має законні підстави використовувати у роботі комп’ютерні поліграфи, названі в народі «детекторами брехні».

«Карета» китайська, а ціна — «народна»

«Карета» китайська, а ціна — «народна»

Понад 370 запитів за фактами порушення закону у сфері охорони здоров’я передала до контролюючих та правоохоронних органів Тимчасова слідча комісія, створена при Верховній Раді п’ять місяців тому. Результати перевірок, як зізнаються самі члени ТСК, «неможливо читати без сліз».

«Сектор газа» з Побєдного

«Сектор газа» з Побєдного

Інцидент стався днями на уроці англійської в Побєднінській загальноосвітній школі Джанкойського району. Школярку, до слова, єдину доньку місцевої сільської голови, молода «англійка» своїми зауваженнями «діставала» й раніше.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Курка з «сюрпризом»

Курка з «сюрпризом»

Протягом трьох днів інфекційні відділення лікарень Львова і Самбора працювали в посиленому режимі — сюди раз у раз зверталися люди з ознаками харчового отруєння. Учора кiлькiсть постраждалих сягнула 23, одна людина — у важкому стані. Серед пацієнтів — двоє неповнолітніх.

Государ під грифом «секретно»

Государ під грифом «секретно»

Ця новина пролунала, мов грім серед ясного неба — у понеділок голова московського фонду «Відро­дження культурної спадщини» Олександр Панін і керівник харківської обласної філії товариства «Русь триєдина» Сергій Мойсєєв повідомили, що вже в середу неподалік села Борки Зміївського району встановлять пам’ятник російському імператору Олександру ІІІ.

Всі статті рубрики