Рада напоготові

Рада напоготові

Поточний пленарний тиждень Верховної Ради має всі шанси принести розв’язку в «питанні Тимошенко». Днями новообраний лідер Соціалістичної партії Микола Рудьковський вніс на розгляд ВР законопроект №3444, який передбачає надання засудженим медичної допомоги за кордоном.

«Апатриди» з ПРП

«Апатриди» з ПРП

З’їзд партії «Реформи і порядок», що відбувся позавчора, обрав нового голову — політичного в’язня, народного депутата шести скликань, 79–річного Михайла Косіва. «Нам потрібна була людина авторитетна, яка гарантувала б, що гроші Партії регіонів ніколи в ПРП діяти не будуть», — заявив колишній лідер ПРП, а нині заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Підтримка по–сусідськи

Підтримка по–сусідськи

Напередодні Вільнюського саміту підтримати євроінтеграційні прагнення України до Києва з триденним візитом приїхав президент Чехії Мілош Земан. Під час переговорів віч–на–віч вони з українським колегою Віктором Януковичем обговорили питання політичної та економічної співпраці, в тому числі й розвиток програми Євросоюз «Східне партнерство» та долю Юлії Тимошенко.

П’ята колона біля мікрофона

П’ята колона біля мікрофона

Сьогодні вже нікого не здивуєш тим, що українські музичні зірки за хороші гроші виступають на концертах на підтримку політичних діячів. Для когось це змога добре підзаробити, а для декого — навіть потрапити до Верховної Ради.

Всі статті рубрики