«Наша Україна» та Ірина

«Наша Україна» та Ірина

Прес–секретар Президента Віктора Ющенка Ірина Ванникова стала головою політради партії «Наша Україна». Пропозицію президії одностайно підтримали 46 присутніх із 68 членів політичної ради.

Тарифний бунт проти Мамая

Тарифний бунт проти Мамая

Минулої п’ятниці в Полтаві відбувся справжній бунт проти міської влади і мера Олександра Мамая. Почався він із мітингу протесту, ініційованого осередками партій «УДАР» і «Свобода» проти підвищення фактично у 2,5—3 рази тарифів на послуги з утримання споруд і прибудинкових територій та вивезення побутового сміття.

Закритий доступ

Закритий доступ

Влада у столиці виявилася нічим не кращою і не розумнішою за «князьків» на місцях. Тут так само схарапуджено поставилися до публічного показу документального фільму, де згадується історія зміни власника резиденції «Межигір’я». Було і «замінування», і димова шашка, і міліція, та ще й підсадні бомжі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Червоне з фіолетовим відтінком

Червоне з фіолетовим відтінком

Гучна музика радянських часів, червоні кольори КПУ та червоно–фіолетові — руху «Український вибір», заповнений переважно пенсіонерами старенький стадіон «Спартак» у Києві… Тим, хто позавчора опинився в зоні цього дійства, здавалося, що вони перенеслися в СРСР.

Всі статті рубрики