Турецькопiдданий з України

Турецькопiдданий з України

Інформація щодо захоплення українських екоінспекторів турецькими моряками, яку вчора розповсюдили ЗМІ, не зовсiм вiдповiдає дiйсностi. «УМ» поспілкувалася з одним з екоінспекторів Сергієм Баріновим, який перебував на борту корабля Husmail Kaptan Ogly під час того інциденту, і дізналася, що тримали їх упродовж шести годин не турки, а наш співвітчизник, українець. «Інформація, яку публікують зараз ЗМІ, неправдива.

Здоровенькi будемо

Здоровенькi будемо

Для тих, хто ще не знайомий iз флешмобом «День «Ч» — День чемпіона», — це наймасовіша ранкова зарядка, яку ініціює та організовує чемпіон світу та Європи з плавання Денис Силантьєв. За словами організатора, чисельність залучених до акції людей має довести бажання українців займатися спортом i вести здоровий спосіб життя. І таки доводить!

Платити треба... чи ні?

Платити треба... чи ні?

17 вересня Вищий адміністративний суд України прийняв рішення, яким визнав усі платежі для оформлення закордонного паспорта, що пропонують сплатити в Державній міграційній службі, законними, повiдомляє прес–служба ДМС України.

Пiдкиньте дрiв

Пiдкиньте дрiв

Директори шкіл Козелецького району Чернігівщини отримали розпоря­дження готуватися до опалювального сезону самостійно. Як повідомляє районне управління освіти, бюджетні кошти на опалення шкіл, швидше за все, не надійдуть, адже на початок опалювального сезону, що припадає на середину жовтня, коштів на опалення просто немає.

Смертельний штопор

Смертельний штопор

Свідками трагедії, що сталася в небі над Коломиєю близько 17.30 минулого вівторка, стали десятки мешканців приватного житлового сектору по вулиці Обертинській. За розповідями очевидців, легкий спортивний літак загорівся в повітрі й, некеровано падаючи на землю, ледь не врізався в будинок №25.

Для кого природа —мачуха?

Для кого природа —мачуха?

Природний заповідник — це особлива територія, на якій, відповідно до чинного законодавства, забороненi полювання, риболовля, організація місць відпочинку, будь–яка сільськогосподарська діяльність. Але чи так це насправді?

Всі статті рубрики