Вільна музика

Вільна музика

За підтримки столичного Департаменту містобудування та архітектури i громадської організації «Київ. Стратегія 2025» у центрі міста відкрили туристичний майданчик із музичним інструментом. Тож тепер кожен бажаючий, особливо той, хто вміє грати, може спробувати себе у ролі музиканта.

«Ти був у Керчі? Так мовчи!»

«Ти був у Керчі? Так мовчи!»

Біля Керчинської міськради постовий міліції затримав кореспондента сайту «Ні корупції!» Миколу Іващенка. Журналіст намагався взяти коментар у міського голови Олега Осадчого щодо мітингу на захист незалежного видання Kerch.FM і телекомпанії «Бриз».

Варіант «Омега»

Варіант «Омега»

Тільки за останні дні туди доправили 386 осіб, у тому числі 80 дітей. Майже в усіх однаковий діагноз — «отруєння». Причому люди занедужали у переважній більшості випадків начебто після купання на міському пляжі «Омега» (у межах Севастополя — близько півсотні пляжів).

Пошили у дурнi

Пошили у дурнi

У царині Феміди черговий скандал: апеляційний суд Запорізької області скасував рішення Комунарського райсуду обласного центру про примусове лікування у психодиспансері громадської активістки Раїси Радченко.

Єгорове горе

Єгорове горе

Двадцятисемирічний українець Єгор Шевельов наступнi 13 років проведе в американській в’язниці за хакерство. Про такий вирок оголосила манхеттенська прокуратура. Як відомо, у справі були задіяні як мінімум 17 людей з різних країн, у тому числі Росії й України, проте на сьогодні вироки винесені не всім учасникам махінацій.

КонтрУДАР

КонтрУДАР

«SOS! SOS! SOS! Бандити захоплюють наш сквер на Серафимовича. Хто вони? Монголо–татари? Фашисти? Ні. Це «наші» нардепи від партії «Удар». Вони переступили через довіру людей, через совість, через закон. Далі вони йтимуть по трупах.

Хвала рукам, що «пашуть» безкоштовно

Хвала рукам, що «пашуть» безкоштовно

Учора мостобудівники «БМК Планета–міст», заручившись підтримкою профспілки «Серп і молот» та громадської організації «Захист праці», вийшли на новозбудований залізничний міст над станцією метро «Видубичі» з метою перекрити на ньому рух.

Всі статті рубрики