Опозиція зняла блокаду

Опозиція зняла блокаду

Усупереч прогнозам, учора Верховна Рада запрацювала вчасно — опозиція зняла блокаду трибуни, встановлену позаминулого тижня. Нагадаємо, тоді три антивладні фракції вимагали, аби Президент Віктор Янукович особисто прийшов до сесійної зали й презентував депутатам своє послання до ВР.

Обмін ударами «у стилі КДБ»

Обмін ударами «у стилі КДБ»

Відкритий конфлікт у фракції «Батьківщина»: як повідомила прес–служба однойменної партії (до якої минулої суботи вже приєднався «Фронт змін»), фракція звернулася до свого члена, народного депутата Анатолія Гриценка, з вимогою скласти депутатський мандат.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Трибуна під кутом 40°

Трибуна під кутом 40°

Після алкогольного дебошу в аеропорту Франкфурта глави МВС Луценка Україна «прославилася» на весь світ «п’яним» скандалом з іще одним урядовцем. Учора перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський прийшов напідпитку до Верховної Ради представляти звіт Кабінету Міністрів про виконання Закону «Про Державний бюджет України на 2012 рік».

Друзі без шуму й пилу

Друзі без шуму й пилу

«Без шуму, без пилу, дуже часто» і, очевидно, дуже плідно зустрічаються двоє президентів — український, Віктор Янукович, і білоруський, Олександр Лукашенко. А що ці зу­стрічі мало кому помітні — так сказано ж, «без шуму і пилу». На цьому наголосив Лукашенко, якого називають останнім диктатором Європи, учора — під час першого з двох днів свого візиту в Україну. До Києва Олександр Григорович прихопив свого 9–річного Колєньку — позашлюбного сина і, судячи з усього, спадкоємця. Як запевняє «Комсомольська правда», поки батько–президент вирішуватиме державні справи, сину організують окрему програму.

Влада раді не зраділа

Влада раді не зраділа

Відразу аж сім авторитетних громадських організацій шахтарської столиці виступили з публічною заявою про конфлікт навколо так званої Громадської ради, що створюється при Донецькій облдержадміністрації згідно з постановою Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 року.

«Створюється» — в даному разі не помилка, бо представницькому органу від місцевої громади, який мав би давати поради чиновникам (та й контролювати їхню діяльність), все якось не щастить народитися по–справжньому.

Всі статті рубрики