Партія в партію

Партія в партію

Урочистий об’єд­навчий з’їзд «Батьківщини» і «Фронту змін» відбудеться в Києві в суботу, 15 червня, о 10:30 просто неба — на Михайлівській площі. До злиття приєднаються також «Реформи і порядок», «Народна самооборона» та окремі екс–представники Народного руху, які вже входять у Блок Тимошенко. На яких законних підставах відбуватиметься злиття? В ефірі телеканалу ICTV Сергій Соболєв, який очолює партію «Реформи і порядок», повідомив, що його ПРП і «Фронт змін» саморозпустяться, а потім увіллються у «Батьківщину».

Свіжу «тушку» — на стовпи

Свіжу «тушку» — на стовпи

Прикарпатці дачі не можуть оговтатися від шоку, спричиненого несподіваним вчинком депутата–мажоритарника Володимира Купчака. Він увійде в історію як перша в краю «тушка» з парламентським мандатом. «Як можна було передбачити, що людина, яка клянеться на Біблії, може стати «тушкою»?» — не приховує здивування в коментарі одному з місцевих сайтів навіть керівник виборчого штабу Купчака Дмитро Романюк.

Знову на виїзд?

Знову на виїзд?

Президент Віктор Янукович виступає за проведення позачергової сесії Верховної Ради. «Якщо буде далі тривати блокування парламенту, необхідно проводити позачергову сесію, Володимере Васильовичу, і приймати рішення», — сказав учора Янукович на засіданні Комітету з економічних реформ, звертаючись до Голови ВР Рибака. «Безумовно, всі питання вирішуються за столом переговорів, але якщо проблеми не вирішуються, необхідно приймати, як говорять, політичні рішення», — додав Президент.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики