Святкували разом із «Беркутом»

Святкували разом із «Беркутом»

Учора, в День журналіста, представники ЗМІ приїхали проконтролювати рішення суду щодо заборони мирної акції біля резиденції Віктора Януковича «Межигір’я», що біля села Нові Петрівці Вишгородського району. Проте по дорозі до центрального в’їзду в резиденцію працівники міліції безпідставно зупиняли автівки журналістів. На прохання пояснити, чому чиняться перешкоди руху транспорту, працівники ДАІ не змогли надати пояснень.

Віктор Ющенко: Без посередництва ЄС вирішити «проблему Тимошенко» неможливо

Віктор Ющенко: Без посередництва ЄС вирішити «проблему Тимошенко» неможливо

Українська влада та опозиція не зможуть вирішити питання Юлії Тимошенко без підписання Угоди про асоціацію й подальшого посередництва Євросоюзу. Про це заявив третій президент України Віктор Ющенко позавчора під час конференції «ЄС—Україна: час розмовляти», яка відбулася у Брюсселі, в Європарламенті. Разом із Ющенком співголовами форуму були євродепутати з Польщі й Великої Британії Павєл Залевський та Девід Кемпбелл–Баннерман, модерував дискусію міністр закордонних справ Франції у 2007—2010 роках Бернар Кушнер. 

Чом ти не прийшов?

Чом ти не прийшов?

Мінімум до понеділка планують блокувати парламентську трибуну нардепи від опозиційних фракцій. Учора обурення обранців від фракцій «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи» викликав той факт, що їм роздали друковані примірники щорічного послання Президента до Верховної Ради на 576 сторінок, а це означало, що Віктор Янукович не бажає звітувати перед парламентом особисто.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сергій Каплін: Світ допоможе відстояти лише Президента Кличка

Сергій Каплін: Світ допоможе відстояти лише Президента Кличка

Сергій Каплін вийшов у народні депутати з полтавської глибинки (з Глобинського району) й одразу став одним із найактивніших членів фракції «УДАР». Хай там що кажуть про популізм і конкретику, а 33–річний вожак «Руху простих людей» і «Народної антикорупційної армії» Каплін безперервно довбе Прем’єра Азарова запитами, судовими позовами та іншими скаргами. Інших членів команди Президента Януковича Каплін зачіпає менше, що, втім, не робить його образ менш опозиційним в оцінках журналістів. Власне, Сергій як лідер молодих підприємців був активним опозиційним лідером ще за часів Помаранчевої революції, надалі очолював місцевий Податковий майдан, був і є автором постійних антикорупційних розслідувань. Особа Капліна — приклад молодого перспективного політика з команди Віталія Кличка. Що він собою представляє — судити вам з інтерв’ю «Україні молодій».

Всі статті рубрики