Без евакуації не обійдемося?

Без евакуації не обійдемося?

Учора на сайті КМДА, як і обіцяла столична влада, було вивішено карту районів можливих підтоплень. Кликнувши комп’ютерною мишкою на kievcity.gov.ua, бачимо, що очікуваний регіон повені чималий. На півночі вода дійде до пристоличної Хотянівки, захопить величезну смугу суші в районi парку Дружби народів та інших прилеглих до Московського мосту територій. Повінь, судячи з прогнозів, заполонить чималу частину Воскресенки, дійде до будівель, що стоять неподалік мосту Патона, заллє майже всі дачі на Осокорках і, ймовірно, станцію метро «Славутич». На Правобережжі може затопити ділянки біля метро «Дніпро» та ТЕЦ №4. Стежимо за картою далі, вниз за течією: під загрозою все, що набудовано вздовж правого берега Дніпра — елітні дачі Кончі–Заспи, значна частина міст Українка і Трипілля.

Красивому приміщенню — красиві гроші

Красивому приміщенню — красиві гроші

Реконструкція однієї з найкрасивіших будівель у Чернівцях, де нині розташована філія Нацбанку, претендує стати номінантом на Державну премію. Олена Пушкова, начальник відділу охорони культурної спадщини міськради, запевняє «УМ», що готується таке подання, адже «реставрація проведена на дуже високому рівні, і нині комплекс є одним iз кращих не лише у Чернівцях, а й в Україні». Цю будівлю урочисто відкрили ще восени 2011 року, до 20–річчя банку. Проте з’ясувалося, що реставраційні роботи ще тривають. І — потребують ще і ще грошей. Звісно, бюджетних.

Обід iз небіжчиками

Обід iз небіжчиками

Тривалий конфлікт між частиною працівників Івано–Франківського комунального підприємства «Міська ритуальна служба» та його керівництвом вихлюпнув назовні факти, від яких у людей, необізнаних із похоронною «кухнею», душа похолонула.

Без світла майже згорів

Без світла майже згорів

Біда мало не сталася в селищі Бутово Старобільського району. Як розповіли «УМ» у Луганській обласній міліції, літній чоловік облився бензином і здійснив спробу самогубства шляхом самоспалення: «На зазначену адресу негайно виїхала слідчо–оперативна група райвідділу, працівники ДСНС і швидкої допомоги. На місці події з’ясувалося, що співробітники електростанції прибули на вказану адресу для складання акта за фактом розкрадання електроенергії та подальшого відключення електрики. Вислухавши вимоги комунальників, власник будинку облив себе горючою рідиною і підпалив».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За цятку на лобі — небо в клітинку

За цятку на лобі — небо в клітинку

Володимир Никоненко та Ігор Ганенко, сумські графітчики, які малювали в місті зображення людини, схожої на Президента Віктора Януковича з простреленим лобом, відсидять рік та 1,8 року, відповідно. Апеляційний суд залишив у силі вирок Зарічного суду Сум, яким хлопців засудили до ув’язнення.

Всі статті рубрики