«Ми вперше не розуміємо, чого вони хочуть»

«Ми вперше не розуміємо, чого вони хочуть»

Побоювання опозиції щодо силового розблокування Верховної Ради «регіоналами» попередньої ночі не справдилися. У передчутті такого сценарію до ночівлі «під куполом» «УДАРівців» долучилася частина депутатів «Свободи» і «Батьківщини», однак тривога була фальшива.

Замiсть шахів — гра «в чапаєва»

Замiсть шахів — гра «в чапаєва»

Парламент усе ще заблокований, іде відлік часу до можливості розпуску ВР, вимогу щодо дострокових виборів заявляє опозиція. На такому тлі вчора в інформаційно–аналітичному агентстві «Главком» відбулася дискусія експертів на тему «Чи будуть в Україні перевибори Верховної Ради?»

Вибір — або біле, або чорне

Вибір — або біле, або чорне

Учора вiдбулося засiдання президiї полiтради партiї «Наша Україна». Ухвалено рiшення щодо процедури перереєстрацiї членiв партiї, яка починається вже сьогоднi. Президiя також обговорила подальшi кроки внутрiпартiйної роботи i призначила засiдання полiтради партiї (позачергове) на 23 лютого.

Своїми оцiнками щодо ситуацiї в партiї та її найближчих перспектив дiлиться голова Рiвненської облорганiзацiї «Нашої України», голова бюджетного комiтету i керiвник фракцiї «Нашої України» в Рiвненськiй облраді Олексiй Кособуцький.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики