Торт iз «полуничкою»

Торт iз «полуничкою»

У резонансній справі про вбивство нардепа Євгена Щербаня у 1996 році (підозрюваною в замовленні якого є Юлія Тимошенко) Печерський райсуд столиці вже допитав двох свідків. Слідом за Ігорем Мар’їнковим минулої п’ятниці слідчий суддя проiнтерв’ював Сергія Зайцева, який був одружений з родичкою Петра Кириченка — партнера Павла Лазаренка.

Посидь із цирозом

Посидь із цирозом

Учора Апеляційний суд Чернігівської області відмовився звільнити екс–главу МВС Юрія Луценка від відбування покарання за станом здоров’я. Апеляційну скаргу «термінатора» на аналогічне рішення Менського райсуду служителі Феміди з Чернігова залишили без задоволення. Нагадаємо, що засуджений до чотирьох років «колючки» Луценко відсидів уже більше двох років і міг сподіватися на дострокове звільнення за станом здоров’я. Утім, як стверджує його дружина — Ірина Луценко, помста його ворогів, що нині перебувають при владі, не знає меж.

У темряві красти легше

У темряві красти легше

Як повідомили в Міжнародному центрі перспективних досліджень, Україна втратила позиції в міжнародному рейтингу «Відкритий бюджет». За підсумками 2012 року Україна посіла 35–те місце серед сотні оцінених країн за так званим «індексом відкритості державного бюджету», отримавши 54 бали зі 100 можливих. Для порівняння: у 2010 році ми мали 62 бали.

Кому служитимуть старі «топи»?

Кому служитимуть старі «топи»?

На зборах акціонерів медіа–групи «Інтер» минулого тижня обрано новий склад наглядової ради та правління телеканалу. Отже, хто прийшов на «головну кнопку країни» після продажу її Хорошковським панам Фірташу й Льовочкіну?

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики