Ще той «жучок»!

Ще той «жучок»!

Спершу на відеоресурсі YouTube хтось виклав 13–хвилинний ролик під назвою «Спецназівець Забзалюк готується до зустрічі з параноєю». Запис високої якості. БЮТiвець Роман Забзалюк (він, нагадаємо, підполковник запасу, учасник бойових дій в Афганістані) на подвір’ї свого будинку в Миколаєві медитує, відпрацьовує удари айкідо, стріляє з пістолета по мішенях, метає ножі в манекени... Цю «військову таємницю» вже переглянуло більш як 25 тисяч людей, і багато хто впевнений, що це самопіар. Однак Забзалюк стверджує: знайшов удома «відеожучок», виготовлений на підприємствах російського Міністерства оборони. Негласна зйомка його особистого життя ведеться давно, вважає депутат, і робить висновок: «Я під кoнтpoлeм cпeцcлyжб». Але не дає відповіді на запитання: навіщо спецслужбам «викидати» зйомку в інтернет?

Червоно–чорний — у законі

Червоно–чорний — у законі

У невеличкому високогірному селi Бистрець, розташованому біля підніжжя Чорногірського хребта, мешкають заледве 350 осіб. Та завзяті гуцули зазвичай беруть не кількістю. Торік, коли виникла загроза будівництва на Чорному Черемошi міні–ГЕС, мешканці цього села вигнали геть промоутерів варварського комерційного проекту, який завдав би непоправної шкоди довкіллю Карпат. А нинi бистрівчани продемонстрували не менш високий рівень національної свідомості. Відтепер на приміщенні їхньої сільради під час державних свят поруч із синьо–жовтим офіційно майорітиме червоно–чорний прапор ОУН–УПА. Таке рішення з ініціативи місцевих «свободівців» одноголосно ухвалили тутешні депутати.

Друга операція?

Друга операція?

Юрія Луценка лікарі готують до другої операції, повідомила газета «Сєгодня», посилаючись на власні джерела. Перша — з видалення поліпа в кишечнику — пройшла вдало, проте лікарі виявили не одну таку пухлину, а майже два десятки. Матеріал відправлено на біоскопію. Лікарі кажуть, що хворий уже встає і — у своєму амплуа — почав жартувати.

Голий Льоша

Голий Льоша

Відомий на Покутті 33–річний юрист–правозахисник Олексій Гуцуляк за підтримки друзів та чергової бригади медиків установив новий світовий рекорд перебування роздягненої людини під снігом. Тепер нове досягнення, перевершуючи на чотирнадцять хвилин попередній успіх азійського «моржа», становить 1 годину 20 секунд. Саме стільки часу за температури навколишнього середовища – 2 градуси за Цельсієм Олексій перебував майже під метровим шаром снігу. Торік морозостійкий коломиянин також пробував свої сили у зимовому загартуванні, пробувши за схожих екстремальних умов під холодною білою ковдрою 34 хвилини 4 секунди.

«Посолили» в борг

«Посолили» в борг

Цьогорічна зима особливо дошкуляє Тернополю: щоб за таких погодних умов підтримувати місто навіть у мінімальному порядку, потрібно значно більше коштів, ніж зазвичай. Тим часом їх... немає зовсім! 11 мільйонів за минулий рік і 600 тисяч гривень за січень 2013–го — така сума боргу Державного казначейства перед Тернопільською міськрадою за статтями на утримання міста.

Кубанська гастроль

Кубанська гастроль

П’ятнадцять діб адмінарешту — такий вирок виніс суд Російської Федерації двом громадянам нашої держави, 23–річному Максиму Михайлову та 28–річному Тарасу Карпюку, за участь в акції протесту на підтримку націоналістичних організацій Ставропольського краю. Їх та ще майже дев’яносто мітингувальників, які в суботу вийшли на протест проти засилля регіону вихідцями з Кавказу, затримали у Невинномиську.

Султан із Чукотки

Султан із Чукотки

Представляючи нову програму «Від серця до серця», генеральний директор Національного цирку Людмила Шевченко зізналася в бажанні максимально охопити всі жанри циркового мистецтва. І хоча хижаків цього разу немає, зате свою майстерність на манежі демонструє симпатичний 800–кілограмовий морж.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знайшли в капусті

Знайшли в капусті

Володимир Жириновський удома не зможе сказати, що поїхав iз Києва «нєсолоно хлєбавши». Учора на прес–конференції він отримав жменю солоної, точніше — квашеної капусти. Її жбурнула в обличчя російському гостю активістка організації «Коаліція учасників Помаранчевої революції» Тетяна Лиходєєва. Капуста полетіла у фейс політику саме тоді, коли він, проголошуючи черговий спіч про те, що «Україна ніколи не досягне успіху без допомоги Росії», почав паплюжити Помаранчеву революцію. «Українофобів, шовіністів — геть з України!» — вигукнула дівчина.

Всі статті рубрики