«Єнакіївський вовк вам товариш!»

«Єнакіївський вовк вам товариш!»

«Що, скучили?» — запитав учора присутніх екс–глава МВС Юрій Луценко на початку засідання Апеляційного суду столиці. Присутні нардепи від опозиції — Турчинов, Стець, Доній, Фiленко, Стецькiв, Геращенко та інші, екс–президент Польщі Александр Кваснєвський, колишній президент Європарламенту Пет Кокс та окремі дипломати країн ЄС мали змогу переговорити з засудженим у перерві засідання (Турчинов — зокрема про влиття «Народної самооборони» Луценка до лав «Батьківщини»), а Кваснєвський ще й сфото­графувався із в’язнем. Але, було видно, напередодні річниці Майдану найбільше скучив сам колишній «польовий командир» Луценко — за рідними, соратниками, увагою преси.

І ні в чому собі не відмовляйте!

І ні в чому собі не відмовляйте!

Учора стало відомо: Україна розмістила 10–річні єврооблігації на загальну суму 1,25 млрд. доларів iз прибутковістю на рівні 7,8% річних. Простіше кажучи, це означає, що наша держава взяла в борг у банків «Морган стенлі», «СІБ», «ВТБ Кепітал» та інших понад мільярд «зелених», зобов’язуючись виплачувати за користування цими грішми майже вісім відсотків за рік. Піврічний купон означає, що платити відсотки ми будемо кожні півроку.

«Ка–2» не пройшов

«Ка–2» не пройшов

Одним із найгарячіших учора у Верховній Раді було голосування за проект Вадима Колесніченка №9714 — щодо обрання батьками мови виховання дітей у дитсадках. «Регіонал» цим актом намагався доповнити горезвісний «мовний» закон свого ж авторства. Але проект про можливість права вільного вибору батьками мови дошкільного виховання набрав 213 голосів — замість необхідних 226.

РАДА ПЛЮС

РАДА ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Почім вівці для отари

Почім вівці для отари

Зі створенням стійкої більшості в новій Верховній Раді в Партії регіонів виникла заминка. Хоча нинішнє законодавство не перед­бачає потреби формування коаліції і тим більше призначення цією коаліцією Кабміну, «регіонали» — як люди конкретні й передбачливі — прагнуть убезпечитися від можливих ексцесів та заздалегідь зцементувати капітальну більшість. В умовах, коли ПР має 185 власних нардепів та близько 40 так чи інакше прихильних до влади самовисуванців, вимальовуються два напрями зміцнення позицій: 1) купівля «тушок» з інших фракцій і партій; 2) придбання «гуртом» цілої фракції КПУ. І те, й інше «Регіони» вже успішно реалізовували у ВР VI скликання. Тож маємо своєрідне «дежа вю».

Всі статті рубрики