НОВИНИ ПЛЮС

21.11.2012

Перестановки в МВС

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко підписав низку наказів про кадрові призначення в територіальних підрозділах внутрішніх справ.

Генерал–лейтенанта міліції Валерія Коряка призначено начальником Головного управління МВС у Києві. До цього він працював на посаді начальника ГУ боротьби з організованою злочинністю.

Начальником Головного управління боротьби з організованою злочинністю призначено Станіслава Рогозіна (досі — заступник начальника департаменту держслужби боротьби з економічною злочинністю).

Начальником департаменту громадської безпеки МВС став Олексій Крикун, який керував міліцією міста Києва.

ГУ МВС у Київській області очолив Валерій Мазан (досі — заступник начальника ГУ на Дніпропетровщині).

Начальником управління у Житомирській області призначено Анатолія Лазарева, який доти був начальником Головного штабу МВС.

Начальником управління МВС в Івано–Франківській області став Олег Сало, який раніше працював на посаді першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки. Із Прикарпаття на Закарпаття переїхав Василь Варцаба. А Віктор Русин обміняв управління МВС у Закарпатській області на аналогічне Вінницьке.

Начальником управління МВС на Донецькій залізниці призначено Олександра Просолова, який раніше був начальником управління МВС на Житомирщині.

Чернівецьке УМВС підпорядкували Олександру Демидову, Волинське — Олександрові Терещуку, який до цього займав посаду начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків. Севастопольську міліцію очолив Сергій Поготов, що працював начальником Департаменту громадської безпеки.

Азаров їде в Росію

Прем’єр–міністр України Микола Азаров сьогодні зустрінеться в Москві з російським колегою Дмитром Медведєвим. Вони обговорять двосторонню співпрацю, зокрема, і в енергетичній сфері, повідомив прес–секретар Азарова Віталій Лук’яненко.

Зловживання в МінЖКГ

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ перевищило ліміт на автомобілі й використовувало не за призначенням сім машин із 12. Про це йдеться в результатах аудиту ефективності використання коштів держбюджету на забезпечення діяльності міністерства у 2011 році та першому півріччі 2012 року, повідомляє Рахункова палата.