Секрети екзит–полів

Секрети екзит–полів

Соціологи Національного екзит–полу–2012 проаналізували дані своїх досліджень, проведених у день виборів, 28 жовтня, і дійшли висновку, що найнижчий освітній рівень — у виборців Комуністичної партії. Серед тих, хто голосував за КПУ, 34% мають середню спеціальну освіту, 26% — вищу, решта (40%) закінчили хіба що школу.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сприяння без об’єднання

Сприяння без об’єднання

Після успішної виборчої кампанії КПУ її лідер Петро Симоненко на вчорашній прес–конференції в агенції «Інтерфакс–Україна» заявив, що в новому парламенті його фракція не об’єднуватиметься ні з якими політичними силами. «Ми працюватимемо за своїми принципами.

Ювілей за ґратами?

Ювілей за ґратами?

Цілком вірогідно, що 23 січня 2013 року екс–Прем’єр Павло Лазаренко святкуватиме свій 60–річний ювілей за ґратами міграційної тюрми Аделанто. Нагадаємо, що сюди він потрапив через невизначений статус на території США одразу після відбуття покарання за відмивання коштів у тюрмі Termіnal Island у Лос–Анджелесі.

Півсотні недоторканних

Півсотні недоторканних

Цетрвиборчком усе ще не готовий оголосити результати парламентських виборів. Станом на вчора ЦВК опрацювала 99,98% протоколів дільничних виборчих комісій з підрахунку голосів у загальнодержавному багатомандатному ви­борчому окрузі (тобто за партійними списками).

«Недійсна» перемога

«Недійсна» перемога

Сьогодні до 15.30 окружна виборча комісія №223 має підписати підсумкові протоколи про результати голосування. Ця столична ОВК є єдиною в країні, яка досі не завершила опрацювання протоколів.

Всі статті рубрики