А ваш паспорт уже працює на «Підрахуя»?

А ваш паспорт уже працює на «Підрахуя»?

Хоча Президент Віктор Янукович і заявив, що ці вибори повинні «підвищити довіру народу до влади», наразі відбувається навпаки. Про використання квот дрібних партій в інтересах влади говорили після жеребкування щодо складу окружних виборчкомів.

Кучма чув дзвiн...

Кучма чув дзвiн...

До спекуляцiй на газових домовленостях 2006 року, якими соратники Юлiї Тимошенко намагаються вiдволiкти увагу вiд кримiнальної угоди екс–Прем’єрки в сiчнi 2009 року, несподiвано пiдключився Леонiд Кучма.

Опір «Відсічі»

Опір «Відсічі»

За законом, людина має право агітувати як «за», так і «проти». По ТБ партія влади не втомлюється що 15 хвилин на всіх каналах розповідати про «помаранчевих попередників», які довели країну до «руїни». При цьому терпіти контрпропаганду на низовому рівні влада не бажає.

Страва з журналістського язика

Страва з журналістського язика

Депутати від «Об’єднаної опозиції» хоч і ніяк не перешкоджали скандальному голосуванню ПР, КПУ, Блоку Литвина й «тушок» за законопроект про наклеп та образу, але готують подання до Конституційного Суду з цього приводу, та ще й звернення до європейської спільноти.

Мовчання захисниці

Мовчання захисниці

Між представниками інтересів екс–Прем’єра Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини — Валентиною Теличенко та Сергієм Власенком — нібито виникли непорозуміння щодо тактики захисту своєї клієнтки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ПЕН–клуб Верховної Ради

ПЕН–клуб Верховної Ради

Василь Шкляр і Марія Матіос. Саме вони змусили всіх заговорити про «друге пришестя» письменників у політику. Перше — це 1990–ті, злам епох, крок до падіння комунізму, передчуття незалежності.

Всі статті рубрики