Вертеп під тюрмою

Вертеп під тюрмою

За рік письменник Олександр Ірванець домігся неабиякого кар’єрного зростання: у 2011–му був Смертю, тепер — Царем Іродом. Такі ролі перепали відомому поетові й драматургові в «Зірковому вертепі», який традиційно організовує мистецьке об’єднання «Остання барикада».

Хто замінить Шевченка

Хто замінить Шевченка

Андрій Шевченко більше не голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації. Минулої п’ятниці — в останній день дев’ятої сесії ВР — парламент 245 голосами відправив Шевченка у відставку.

«З Новим роком! З новим мером!»

«З Новим роком! З новим мером!»

Голова виконкому «Нашої України» Сергій Бондарчук починає боротьбу за крісло міського голови Києва. За даними джерел «УМ», він візьме участь у виборах мера–2012. Дата самого голосування залишається невідомою. У політичних колах припускають, що голосування може відбутися в жовтні, одночасно з парламентськими виборами.

Азаров не всім голова

Азаров не всім голова

Прем’єр–міністр Микола Азаров втрачає довіру власних партійців. Під час зустрічі з фракцією «Регіонів» минулого тижня формальний голова Партії регіонів був змушений вислухати багато критики на свою адресу. Зокрема, із зауваженнями виступив голова фракції у ВР Олександр Єфремов.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики