Гуманізація грошей

Гуманізація грошей

Невдовзі заможні люди, котрі представляють приватні структури, зможуть відкупитися від злочинів. Цілком легально — у рамках нового законодавства. Як уже повідомляла «УМ», позавчора Верховна Рада ухвалила закон про гуманізацію відповідальності за порушення у сфері господарської діяльності. Цей акт виводить низку злочинців із в’язниці, пропонуючи порушникам розплатитися із державою штрафами. Юлії Тимошенко закон не стосується — вона лишатиметься за ґратами.

Велика депутатська стіна

Велика депутатська стіна

Народні депутати мали шанс на рівні закону заборонити огородження парканами органів державної влади. Відповідний проект зареєстрував у Верховній Раді Арсеній Яценюк. Учора, в «опозиційний день», цей документ пропонувалося внести до порядку денного. Проте за його розгляд проголосували лише 80 депутатів. Попри те, що напередодні представники різних фракцій висловлювалися проти горезвісної загорожі, яка не дозволяє пікетникам перебувати на площі біля парламенту.

Почистили вуха владі

Почистили вуха владі

Черкаська об’єднана опозиція винесла на Соборну площу, навпроти облдержадміністрації, велике намальоване вухо з написом «Пачую кожного» й заходилася чистити його ватними паличками. Акцію назвали «Вухо влади».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики