Після дня народження — загибель?

Після дня народження — загибель?

Минулого четверга колектив цієї газети ще приймав вітання читачів з нагоди дня народження. «Перший номер тодішньої «Александровской мысли» вийшов у жовтні 1917–го, — каже перший заступник головного редактора «Запорізької правди» Ганна Кліковка. — Змінювалися суспільні формації, державні керівники, а читач продовжував черпати інформацію з нашого видання». Чи й надалі черпатиме — великий сумнів: єдина в регіоні україномовна обласна газета може канути в Лету. Зателефонувавши в корпункт «УМ», колеги повідомили, що суботній номер «Запорізької правди» може бути останнім. Не вийшла газета ні позавчора, ні сьогодні, не планується вихід і в наступні дні. Адже в усіх 23 співробітників редакції несподівано «виникло бажання» негайно попроситися у безоплатну відпустку — поки що на три дні.

Французи чекають на Юлю

Французи чекають на Юлю

Юлію Тимошенко можуть випустити на волю ще до новорічних свят, повідомляє польська «Газета виборча». «Є план, щоб звільнити Тимошенко до 20 грудня. Різдво вона, напевно, зможе зустріти вдома», — сказала польському журналісту особа, пов’язана з адміністрацією Президента України. (Нагадаємо, наступного тижня Янукович знову говоритиме про Тимошенко з президентом Польщі.) Водночас співрозмовник видання застеріг, що не дасть голову на відсіч за цю інформацію, бо в оточенні Януковича є люди, які переконані, що Тимошенко має сидіти навіть ціною погіршення стосунків із Заходом.

«Навіть у гості запрошували!»

«Навіть у гості запрошували!»

Новий голова Ради міністрів Криму має намір поновити членство у лавах Партії регіонів, яке він припинив, будучи міністром внутрішніх справ. Про це Анатолій Могильов повідомив учора на своїй першій прес–конференції на посаді очільника уряду автономії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Покарати за те, чого немає

Покарати за те, чого немає

Виявляється, міліція не знає, хто звів новий великий паркан біля Верховної Ради. У рамках розслідування кримінальної справи «за фактом хуліганських дій та нанесення тілесних ушкоджень» співробітникам МВС під час акції протесту 3 листопада слідчі встановлюють, кому належить металева огорожа біля центрального входу до парламенту.

Всі статті рубрики