Високо сижу, пити хочу...

Високо сижу, пити хочу...

30 тисяч жителів Луганська залишилися без води. Про це інформагентству УНІАН розповів прес–секретар ТОВ «Луганськвода» Володимир Черниш. За його словами, «Луганське енергетичне об’єднання» («ЛЕО»), якому «Луганськвода» винна 278,9 млн. гривень, знеструмило 31 підвищувальну насосну станцію в Ленінському і Жовтневому районах Луганська. Тож тепер вода не може дійти до верхніх поверхів багатоповерхівок.

Зате комарів не буде...

Зате комарів не буде...

Після досить прохолодного літа природа подарувала нам теплий вересень, але насолоджуватися цим подарунком залишається вже недовго. Уже за кілька днів осінь, яка досі нагадувала про себе переважно ввечері та вночі, почне вступати у свої права. Згідно з достроковими прогнозами народних синоптиків, похолодання мало прийти ще 20 вересня, але вони трохи помилилися: холоди почнуться вже з наступного тижня.

Їм Сталін наказав умерти

Їм Сталін наказав умерти

Першими про сумні роковини трагедії Південно–Західного фронту згадали активісти обласної організації громадського об’єднання «Товариство українських офіцерів», які днями влаштували у Полтаві науково–практичну конференцію за участю своїх побратимів зі столиці та кількох областей, науковців, ветеранів минулої війни, військових. Потім її учасники відвідали розташоване в Лохвицькому районі урочище Шумейкове, де поклали вінки та квіти до меморіалу воїнам згаданого фронту. А 20 вересня в Шумейковому пам’ять героїв вшановували представники обласної та місцевої влади, громадськості.

Руками КРУ — на порох зітру?

Руками КРУ — на порох зітру?

Усе розпочалося з перевірок Контрольно­ревізійного управління наприкінці червня. За словами голови НСЖУ Ігоря Лубченка, перевіряльники з’явилися несподівано, хоча сама процедура зазвичай передбачає попередження потенційного «клієнта» про приїзд ревізорів за десять днів до початку роботи аудиторів: «КРУ вимагало документи щодо приналежності будівлі, де розташована спілка, хоча, за законом, не мала на це права. Практично в цей час з аналогічними вимогами КРУ прийшло у всі інші обласні організації спілки».

Амністований убивця

Амністований убивця

Одеський обласний суд амністував сина депутата місцевої облради від Партії регіонів Олександра Кравця, Дмитра, незважаючи на те, що обвинуваченому інкримінували тяжкий злочин (вбивство). Докази підтверджували провину «мажора», і прокурор вимагав для нього шість років позбавлення свободи. До речі, сам Діма після першого засідання на суді не з’являвся, хоча на виголошення «амністійного» вердикту прийшов.

Куля від сина нардепа

Куля від сина нардепа

Мешканці 70-тисячного Калуша досі жваво обговорюють інцидент зі стріляниною, що стався в одному зі спальних районів міста хіміків увечері 18 вересня. Адже причетними до «бойових дій» дехто з очевидців конфлікту називає народного депутата від Партії регіонів Володимира Личука та його сина, які мешкають у цьому місті.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А сам казав — «не бійтеся»...

А сам казав — «не бійтеся»...

Учора Денис Олейніков, керівник компанії ProstoPrint, яка займалася друком на футболках напису «Спасибо жителям Донбасса», планував провести в Києві ще одну акцію з їх розпродажу. Нагадаємо, попередній спробі завадили правоохоронці, які конфіскували товар (а заодно й організували йому непогану рекламу). За задумом, цього разу кожен охочий міг би отримати футболку, пройшовши простий квест «5 кроків до свободи». Цим заходом Олейніков хотів «розігрітися» перед всеукраїнським туром по містах України, під час якого планував закликати людей до боротьби за свої конституційні права.

Всі статті рубрики