Ніч після реформи

Ніч після реформи

Пенсійна реформа стала доконаним фактом. У ніч з четверга на п’ятницю, о 1:34, після дев’ятигодинного розгляду, Верховна Рада ухвалила проект урядового закону щодо реформування пенсійної системи. Жінкам підвищили пенсійний вік до 60 років, а також страховий стаж — до 30 років для жінок і 35 — для чоловіків. Пенсійний вік чоловіків–держслужбовців збільшено до 62 років. Розмір максимальної пенсії обмежується на рівні 10 мінімумів для непрацездатних (7640 грн.).

Віце–спікер від БЮТ Микола Томенко вважає, що опозиція має достатньо аргументів як для Президента щодо ветування пенсійної реформи, так і для Конституційного Суду щодо змісту документа та легітимності голосування.

Лакмус 2012–го

Лакмус 2012–го

Чи здатна українська опозиція об’єднатися? Відповідь на це питання частково знатимемо сьогодні. Представники частини антиурядових сил зберуться, щоб обговорити шляхи захисту вільного волевиявлення громадян України на виборах–2012.

Два підсудні Ю.

Два підсудні Ю.

Рідкісний збіг: учора в одному суді в той самий час слухали справи двох представників з опозиційного табору — Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Охорона Печерського райсуду обмежила доступ для журналістів, посилаючись на те, що в залах засідань не вистачає місць. Хоча ті працівники мас–медіа, яким усе–таки пощастило потрапити всередину, стверджували, що вільних крісел було вдосталь...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики