НОВИНИ ПЛЮС

12.07.2011

Митний союз

Уряд РФ активно працює з українською стороною на рівні експертів над схемою інтеграції до Митного союзу «3+1». Про це повідомив прем’єр Росії Володимир Путін на вчорашній зустрічі з економістами Російської академії наук після телефонної розмови з Президентом Януковичем. «Тобто три учасники Митного союзу — Росія, Білорусь і Казахстан — плюс Україна. Ми поки що не можемо сказати, на які рішення могли б вийти», — сказав Путін.

Візити

Учора почався дводенний офіційний візит Голови Верховної Ради України Володимира Литвина до Республіки Вірменія.

Варто зазначити, що лише позаминулого тижня в Києві перебував президент Вірменії Саргсян, — У Єревані український спікер має в програмі, крім іншого, відвідини коньячного комбінату «Арарат».

Відлуння депутатської ДТП

Міністерство внутрішніх справ встановило провину народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля в дорожньо–транспортній пригоді за його участю, яка сталася 6 травня в Києві. Як повідомили «Українські новини» з посиланням на прес–службу МВС, «згідно з висновком Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія», під час ДТП Шкіль перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,47 проміле етанолу)». Після закриття кримінальної справи МВС передасть у ДАІ матеріали про притягнення Шкіля до адміністративної відповідальності, оскільки в його діях вбачаються ознаки адміністративних правопорушень.

Нагадаємо, в результаті аварії постраждав лише сам депутат, який на автомобілі «Ніссан Кашкай» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Фольксвагеном». Шкіль був госпіталізований, а наприкінці травня виписався з лікарні.