«Красне» слівце

«Красне» слівце

Віктор Янукович має намір підписати зміни до закону про вшанування Перемоги у ІІ Світовій війні, що перед­бачають вивішування копій прапора Перемоги на офіційних установах, як тільки відповідний проект надійде на Банкову. «Я переконаний: той прапор, який майорів над рейхстагом у травні 45–го — це символ Перемоги, з яким йшли всі учасники Великої Вітчизняної до Перемоги у цій страшній війні», — заявив Янукович учора в інтерв’ю наближеним журналістам під час відвідання державного медико–соціального центру у селі Циблі на Київщині.

Ворог №1

Ворог №1

Віктор Янукович очолив антирейтинг «Вороги преси», який було оприлюднено Інститутом масової інформації та Київською незалежною медіа–профспілкою позавчора, у міжнародний День свободи преси. Президента «нагородили» за те, що протягом 2010 року його охорона неодноразово перешкоджала журналістам виконувати професійні обов’язки, з ефірів телеканалів знімали сюжети із критикою глави держави, а під час виборів працівникам медіа перешкоджали члени виборчкомів. Загалом у антирейтингу зафіксовано 12 випадків порушення прав журналістів iз боку адміністрації Президента.

Пінг–понг Юлі та ГПУ

Пінг–понг Юлі та ГПУ

Спілкування фігурантки справи щодо газових контрактів 2009 року Юлії Тимошенко та слідчих Генпрокуратури, якi ведуть цю справу, перейшло у площину взаємних звинувачень, скарг та спростувань. Екс–Прем’єр украй незадоволена тим, що слідчі не допускають до її захисту нардепа від БЮТ Сергія Власенка (від послуг попереднього адвоката вона відмовилася). Тож позавчора Леді Ю подала з цього приводу скаргу на ім’я першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна.

Із шашками наголо

Із шашками наголо

На противагу п’яти тисячам прихильників Комуністичної партії України, які 1 травня зібралися на маніфестацію в Києві під прапори Радянського Союзу та несподівані плакати типу «Підтримаємо президента–патріота Лукашенка», у День солідарності трудящих провели свій марш півтисячі представників незалежних профспілок та лівого студентства. Профспілки «Пряма дія», «Захист праці», а також «Феміністична офензива», Організація марксистів, анархісти тощо йшли колоною від станції «Арсенальна» — демонстрували готовність до протесту проти реформ, які підготувала влада у проекті закону «Про вищу освіту», Трудовому, Житловому та Податковому кодексах. Музичний супровід у виконанні духового оркестру то бентежив «Інтернаціоналом», то викликав посмішку «Гоп–стопом» біля адміністрації Януковича.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Де ви, ліві?

Де ви, ліві?

Якщо вже так не подобається зростання цін і тарифів та інше визискування з боку влади, якщо «дістає» Податковий і Трудовий кодекси, якщо треба сказати «ганьба» на адресу Януковича–в–Межигір’ї–на–дорогому–вертольоті, якщо дратує Азаров, який закликає брати в руки лопату, щоб прогодувати себе самим, бо влада поки не може дати раду економіці, — то коли ще проводити демонстрації під соціальними гаслами, як не 1 Травня?

Всі статті рубрики