НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Аутизм на стіні «Київенерго»

Аутизм на стіні «Київенерго»

Київська стрітарт–група «Інтересні казки» розмалювала підстанцію потужністю 110/10 кВ компанії «Київенерго» «Оленівська», що на Подолі. На стіні будівлі з’явився яскравий малюнок, присвячений феномену аутизму.

Скільки можна вигороджувати провладних убивць?

Скільки можна вигороджувати провладних убивць?

Резонансна ДТП, в якій загинуло троє людей, сталася в Лисичанську ще 23 грудня. Однак правдивої офіційної інформації про те, чи покарано (або чи буде покарано в найближчому майбутньому) винуватця трагедії, немає й досі. Це спонукало громадськість міста направити відкритого листа до представників центральної влади, а також до обласних і міських керманичів. Звернення розміщено на сайті Лисичанська.

Або дорожче, або не поїдемо

Або дорожче, або не поїдемо

Львівські перевізники вимагають підвищити плату за проїзд у маршрутних таксі до 2,5 гривнi. Зараз вона становить 1,75 копійки. Зондувати ґрунт на предмет подорожчання «маршрутники» почали ще кілька місяців тому, але міській раді вдавалося «відбріхуватись».

Приазовський вовк нам — не товариш!

Приазовський вовк нам — не товариш!

Упродовж останніх десяти років хижі сіроманці буквально окупували Північне Приазов’я. Як акцентує очільник Бердянського міськрайонного товариства мисливців і рибалок Георгій Король, вовки реально загрожують не лише дикій чи домашній живності, а й людині — і як нападники, і як джерело сказу. Тому мисливці й оголосили лісовим хижакам іще минулоріч сезонну війну.

Нема плану? Будуть проблеми!

Нема плану? Будуть проблеми!

Цьогоріч близько 300 львівських митників залишаться без робочих місць. У Львівській митниці наголосили, що під скорочення потраплять ті митні пункти області, які не виконали план надходжень до держбюджету 2010 року. А найгірше з цим завданням на Львівщині впоралися митні пости Рава–Руська та Смільниця.

Протест «Харківських барабанщиків»

Протест «Харківських барабанщиків»

У харківському Лісопарку, де влітку тривала боротьба проти будівництва дороги, й надалі ростуть будівельні паркани. Екологи переконані: навесні на огороджені території знову прийдуть лісоруби, й одна з найстаріших зелених зон міста й далі гинутиме від їхніх бензопилок. Саме тому громадська організація «Зелений фронт» запропонувала харків’янам зимову форму боротьби з екологічним лихом. Взявши довгі палиці, активісти прибули до «харківської Швейцарії» (район Лісопарку в районі Білгородського шосе, де найшвидше ростуть високі огорожі) й почали барабанним дробом бити на сполох об металевий паркан майбутньої новобудови.

«Свиняче» безсилля

«Свиняче» безсилля

Вірус «cвинячого» грипу, який минулого року пройшовся Україною і зчинив неабиякий переполох серед населення, забравши чимало життів, виявили у вагітної жінки. Наразі вона проходить курс лікування в інфекційному відділенні Донецької центральної міської лікарні №1.

Куля в бік Феміди

Куля в бік Феміди

Учора Центр громадських зв’язків Запорізького облуправління міліції прокоментував надзвичайну подію, про яку голова місцевого суду Жовт­невого району Запоріжжя офіційно повідомив напередодні. Йдеться про те, що хтось «послав кулю» в освітлене вікно кабінету № 2 — на той момент безлюдного, позаяк помічник судді вийшла до сусіднього приміщення без вікон.

Всі статті рубрики