Кейт навчить, як по подіуму ходить

Кейт навчить, як по подіуму ходить

За понад двадцять років модельної кар’єри найдорожча британська топ–модель Кейт Мосс знялася у стількох фотосесіях і «намотала» по подіуму стільки кілометрів, що ця справа їй мала вже неабияк приїстися. Тому Кейт вирішила дещо змінити вид діяльності й спробувати себе в ролі викладачки, поділившись досвідом із молодою генерацією. В інтерв’ю журналу «Компані» 36–річна супермодель зізналася, що розповідатиме дівчатам, які хочуть пов’язати своє життя з модою, як правильно позувати фотографам, ходити по подіуму й виживати в цьому нелегкому бізнесі.

Багама–мама панни Анни

Багама–мама панни Анни

У публікаціях сайтом WikiLeaks секретних донесень американських дипломатів фігурує навіть зірка журналу «Плейбой», яка спричинила відставку цілого уряду. Ідеться про акторку й модель Анну Ніколь Сміт. Вона померла 2007 року від передозування ліків, а незадовго до того спричинила політичний скандал на Багамських Островах (це країна поміж Кубою і Флоридою).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Чоловіче, а ви знаєте цю ворожку?

— О... Колись вона передбачила, що в моєму житті буде вибух, який багато що змінить у моїй долі.

— І це збулося?

— Так, у мене лопнув презерватив!

Шахрай із бородою з вати

Шахрай із бородою з вати

Ще три тижні тому міліція почала готуватися до забезпечення правопорядку в новорічну ніч. За даними МВС, зустрічати Новий рік на свіжому повітрі біля міських ялинок буде близько трьох мільйонів українців, загалом по всій країні відбудеться понад 1,5 тисячі святкових заходів. Охоронятиме громадський порядок 15 тисяч співробітників міліції та військовослужбовців Внутрішніх військ МВС.

Перерва на свята

Перерва на свята

Наступний судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозинського у вбивстві селянина Валерія Олійника має відбутися 10 січня 2011 року. Рішення про перерву у розгляді цієї резонансної справи Дніпровський райсуд столиці оголосив минулої п’ятниці. Відтак наступне слухання почнеться з оголошення обвинувального висновку. Нагадаємо, що, окрім Лозинського, обвинувачуваними також є екс–прокурор Голованівського району Кіровоградщини Євген Горбенко, екс–начальник Голованівського райвідділу міліції Михайло Ковальський та єгер Василь Перепелиця.

Прикутий до хреста

Прикутий до хреста

В обласній міліції повідомляють, що випадок, який трапився із заступником мера одного з міст Черкащини, нагадує гостросюжетне кіно. Того дня він повертався додому опівночі. Біля під’їзду його будинку стояли кілька нібито мирних чоловіків, але коли він проходив повз них, хтось із компанії щосили вдарив його палицею по голові. Чоловік миттєво втратив свідомість і впав. Непритомного чиновника зв’язали, вкинули в мікроавтобус і повезли.

Реанімація через «мобільний»

Реанімація через «мобільний»

Жахлива сутичка між дев’ятирічними дітьми сталася у школі села Біленьке Запорізького району. Під час перерви між уроками один iз пацанів вибив iз рук однокласника мобільний телефон. Той розбився, і розлючений власник «мобільника» накинувся на свого кривдника з кулаками. Забіяк розняли, і Сашкові, який отримав травму голови, дали пігулку чи дві. Полегшало, і школяр пішов додому.

Всі статті рубрики