До нарколога кроком руш!

До нарколога кроком руш!

Учора на міжвідомчій нараді в Генеральній прокуратурі міністр охорони здоров’я Зиновій Митник подав ідею: під час обов’язкового щорічного медогляду підлітків має оглядати і лікар–нарколог. Мовляв, це дозволить своєчасно виявити дітей, які вживають наркотики, повідомляє УНІАН.

Світло зникає опівночі

Світло зникає опівночі

У ніч на 1 жовтня в Україні було знеструмлено 109 населених пунктів (половина з них — у Криму), повідомила вчора прес–служба МНС. Багато клопотів завдала стихія і мешканцям Херсонської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Київської та інших областей.

Як не з’їм, то понадкушую

Як не з’їм, то понадкушую

Молодий і ранній (тоді 31–річний) міський голова Андрій Харитонов і вся його депутатська «рать» накинули оком на мальовничу територію Алупкинського дитячого протитуберкульозного санаторію імені Боброва одразу після обрання, себто восени 2006 року.

Із висоти пташиного польоту

Із висоти пташиного польоту

Перелітні птахи найближчими тижнями полишать європейські терени, відлітаючи на місця зимівлі — переважно в Африку. На ці вихідні припаде пік їхньої міграції — скорочення світлового дня змусить покинути рідні гнізда.

Така солодка отрута

Така солодка отрута

Цукерки вітчизняного виробництва небезпечні для нашого здоров’я. Такі висновки зробили фахiвцi ДП «Укрметртестстандарт», провівши спеціальну експертизу. Для дослідження у провідних торгових мережах столиці закупили солодощі різних торговельних марок — «Ліщина» («Рошен»), «Королівський шарм» («АВК») та «Контітофіта» («Конті»).

Наше «фе» під пальмами

Наше «фе» під пальмами

Саміт Ялтинської європейської стратегії цьогоріч відбувається вже всьоме. Ініціатор зібрання, відомий український оліграх та меценат Віктор Пінчук, дбайливо плекає своє дітище — і небезуспішно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ні живого, ні мертвого...

Ні живого, ні мертвого...

Скоро мине два місяці, як у Харкові безслідно зник редактор газети «Новий стиль» Василь Климентьєв, а слідчі й досі не порадували громадськість бодай якоюсь конкретикою. Більше того, з’явилися подробиці, які, схоже, ще більше ускладнять перебiг розслідування резонансної справи.

Всі статті рубрики